Idézet a kávézó falán – Csitáry-Hock Tamás író Szentesen

Október 15-én esti, kávé melletti beszélgetésre, különös író-olvasó találkozóra került sor a Dió Kávézóban. A vendég, Csitáry-Hock Tamás író a kávézás lényegéről szóló idézetét dedikálta, amely a kávézó falán ezután mindenki számára közkincs.

Csitáry-Hock Tamás szívesen folytatja a korabeli hagyományt, kedvenc kávézójában el-elmerülve írja le gondolatait, amelyek azután a közösségi média révén egyre ismertebbek.

A székesfehérvári újságíró, médiaszakember írói karrierje a 2010-ben megjelent Mosolyhíd c. kötetével indult. Rövid, tömör írásaiban csupa olyan témával foglalkozik, amelyek az emberek mindennapjairól mesélnek, mindenkit érintő kérdések, gondolatok, érzelmek, mint a találkozások, a szerelem, vagy a kávézás. Írásai műfaját egyedinek tekinti

A szentesi Dió Kávézóban megjelentek könyveivel ismerkedhettek. Interaktív beszélgetés formájában a kortárs irodalom születésébe is betekintést kaphattak a vendég gondolatai, az őt foglalkoztató történések, alkotói környezete megismerésével.

Az író idézetei, gondolatai Facebook oldalán, valamint a Citátum idézetei között is követhetők. Könyvei mára olasz, portugál, német és angol nyelven is megjelennek. Olyan érzelemgyűjtemények, amelyekre előadásait építve, egyre ismertebbé válik hazánkban és határainkon túl is.

Kép és szöveg: Dömsödi Teréz

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.