Nem biztos, hogy első látásra… – Amikor a táska telitalálat

A HEUREKA Bőrdíszmű, Játék, Ajándék Üzlet immár 25 éve szolgálja ki a vásárlókat a belváros szívében. A kiváló minőségű, valódi bőr táska, pénztárca választék mellett irattartók, egyéb apró bőráruk, bőrövek, játékok hetente megújuló választéka hívja fel folyamatosan a figyelmet: ide érdemes betérni! A HEUREKA az értékek boltja!

Szabó Anna üzletvezető érdeklődésemre azt mondta, a divatról az üzlet megnyitása után kialakult véleményét ma is mérvadónak tartja, miszerint: nem behódolva a divatnak, megtalálni a közös pontot a vásárlókkal, megtalálni az igényeiknek leginkább megfelelő termékeket. „Egy igazán praktikus női, vagy férfi táskáról, pénztárcáról, egy jó eltalált ajándékötletről bármikor eszébe jusson a vásárlónak az üzletem…”

A finom, elegáns kis üzlet milyen kihívásokkal találkozik nap, mint nap?

Mindenkor kihívás, hogy az általam ajánlott áruféleségek hogyan viszonyulnak a vásárlóm elképzeléseihez. Rendkívül érdekessé teszi a munkámat az, hogy a vásárlói igények szerint a legjobb kínálatot alakítsam ki, segítsem őt eligazodni az online, of line információk között, amelyek a kiválasztott, óhajtott termékhez közelebb viszik. Akár ily módon, akár a sok éves tapasztalataimmal segítsem őt a legjobb döntésben, a leginkább szeretett termék megtalálásában.

Mit tekint igazi üzleti sikernek?

Amikor elő tudom idézni a változást, azt az érzést, amikor a vásárlóm elégedett, boldog. Akár első látásra szeretett bele a termékbe, akár időre volt szüksége, de mindenképpen jól választott. Hosszú időre megtalálta a számítását.

Közeleg a karácsony. Már most, milyen ajándék ötletért érdemes eljönni a HEUREKA-ba?

Új darabok érkeztek és folyamatosan érkeznek pl. az Anekke táska és pénztárca családból. Akár az évszakhoz igazodó, akár más szempontok szerint, az ünnepi, alkalmi, de akár a hétköznapi, üzleti feladatokhoz illeszkedő termékekre is érdemes ajándékként gondolni. Azért jó betérni hozzám a Kereskedőház emeletére (Kossuth utca 15/A.), mert még elég idő van ahhoz, hogy a legmegfelelőbb áruféleséget tudjam Önnek, vagy a megajándékozott számára beszerezni. Tudjak abban segíteni, hogy valódi öröm kerüljön a karácsonyfa alá.

Kísérje figyelemmel a HEUREKA Facebook oldalát, ahol újabb és újabb tippeket talál, ötleteket meríthet önmaga, családja, a megajándékozandó személy számára.  https://www.facebook.com/heurekaszentes/

dite x.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.