Ingyenes látásellenőrzés, szűrővizsgálatok – A látás hónapja a Domján Optikában!

A Magyar Látszerész Szövetség 2019-ben is megrendezi az Október a Látás Hónapja kampányt, melyben a résztvevő optikák ingyenes látásellenőrzéssel és szaktanácsadással várják az érdeklődőket.

A Domján Optikában 2019. szeptember 1-től november 30-ig tart a kiemelt időszak, az ingyenes látásellenőrzés és felvilágosítás mellett szűrővizsgálatokkal, teljes körű szemvizsgálattal, szemüveg felírással és szakorvosi vizsgálattal is várják a lakosságot! Nagyszabású akciójukban minden általuk forgalmazott keret és lencse részt vesz, így a prémiumkategóriás lencsék és legnagyobb világmárkák is!
Csakúgy, mint már a tavalyi évben, a digitális eszközök által kibocsátott kék fény elleni védelem idén is kiemelt témája a kampánynak. Különösen fontos a megelőzés, a védekezés.


A külvilágból érkező információk közel 85 százaléka szemünkön keresztül érkezik hozzánk, ám a digitális eszközök nagy iramú terjedésével szemünk is folyamatosan több káros hatásnak van kitéve. Az okostelefonok, táblagépek, számítógépek, tévékészülékek, GPS eszközök, a led világítás káros kék fényt sugároznak a retinára.
Ezért a szemészeti szűrés kiemelten fontos és minden korosztálynak ajánlott, különösen 40 éves kor felett, amikor megnő a szürkehályog kialakulásának kockázata. A látáskorrekció hiánya komoly tünetekkel, fáradékonysággal, fejfájással és fényérzékenységgel is járhat.

Gyermekeknél tanulási problémákat okozhat, felnőtteknél a munkában nyújtott teljesítményt befolyásolja negatív irányba.
Szemünk védelme, egészségének megőrzése, az éleslátás adta biztonság elvitathatatlanul mindennapjaink része kell, hogy legyen. Gyorsuló életvitelünk mellett fokozottan szükséges a 100%-os látásélesség. A Domján Optika mindig kiemelt hangsúlyt fektetett és fektet a progresszív lencsék ajánlására. Ezek ma a legmodernebb és legkomplexebb látásjavító eszközök. Domján Ilona progresszív lencse tanácsadó, illesztő és magasan képzett látszerész munkatársai segítenek a minden szempontból megfelelő progresszív lencse, és a hozzá illő keret kiválasztásában.

A Látás Világnapja alkalmából 2019. október 10-én csütörtökön egész napos programsorozatra invitálunk minden érdeklődőt. Kvízjátékok, szerencsekerék, azonnali garantált nyeremények, akciók, meglepetések 9:00-től 18:00 óráig. Meghívott vendégeinkkel élőben is bejelentkezünk a Facebook-on és az Instagramon. A gyermekeknek selfie fallal kedveskedünk, az ingyenes látásellenőrzés mellett ingyenes szemnyomás mérés is lesz. A csütörtöki rendelési napra való tekintettel pedig megszokottan Pákozdi Csilla és Dr. Kőszegi István rendel.
Karácsonyi Cipősdoboz Akciónkra ebben az időszakban is várjuk az ajándékokat! (x.)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.