Családi események 29-31.hét

Született a 29. héten: Gulicska József és Gyebnár Mónikának (Szentes) Adél, Mészáros Attila Kálmán és Dömsödi Katalinnak (Szentes) Bence, Bubor Péter Mihály és Nagy Piroskának (Szentes) Anita Esztella, Szamosközi Krisztián és Pataki Andreának (Szentes) Liza, Fekete Tibor és Ulbert Noéminak (Szentes) Kornél, Német Zoltán és Meggyesi Erikának (Csongrád) Zoltán, Dominik nevű gyermeke.

Házasságot kötött: Varga Balázs (Budapest) és Pusztai Edit (Szentes). Bába Szabolcs (Felgyő) és Kuznyák Lilla Tünde (Budapest). Sztanics József és Szénási Anita (Szentes).
Elhunyt: Tóth Márta Katalin, Faragó Boglárka szentesi, Pászti Tóth János, Pintér István csongrádi lakosok.

Született a 30. héten: Debreceni Róbert és Gálfalvy Nórának (Csongrád) Lilla nevű gyermeke.
Házasságot kötött: Balogh Dániel és Tihanyi Fanni (Szentes). Piti Csaba és Bubori Nikolett (Szentes). Lőrincz Gábor Ferenc (Budapest) és Rácz Adrienn (Szentes).
Elhunyt: Tari Krisztián Dávid szentesi, Benkó Istvánné, Kovács Imréné, Szeri Sándor csongrádi lakosok.

Született a 31. héten: Mokány Ferenc és Karácsony Ritának (Szentes) Levente, Bajczár Sándor és Nagy Editnek (Szentes) Emma, Vincze Zsolt és Cseh Mariettának (Szentes) Balázs, Piti Csaba és Koczka Brigittának (Szentes) Márk Csaba nevű gyermeke.
Házasságot kötött: Mogyorósi Gábor (Csongrád) és Német Vivien Lilla (Szentes). Kacziba Péter (Csongrád) és Gibárti Sára (Nemesapáti). Csó János és Somodi Edit (Szentes). Rácz János és Lovas Andrea (Szentes).
Elhunyt: Martók Józsefné és Halmai Jánosné szentesi lakosok.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.