Családi események 32-34. hét

Született a 32. héten: Pető János és Kiss Henriettának (Szentes) Barnabás, Törő Gábor Bálint és Bajkó Melindának (Szentes) Léna Dalma nevű gyermeke.

Házasságot kötött: Boldizsár Péter és Fülöp Erzsébet Ilona (Szentes). Sprok Péter és Sárközi Erzsébet (Szentes). Szél Csaba és Vérten Ibolya (Nagytőke). Pólya Ádám és Mihó Angéla Erika (Nagy-Britannia).
Elhunyt: Kőrösi Imre szentesi és Kecskés Lászlóné csongrádi lakos.

Született a 33. héten: Fábján Zsolt Sándor és Balogh-Szabó Renátának (Szentes) Péter, Döbrössy Viktor és Jaksa Dalmának (Szentes) Botond, Gál Dénes és Óvári Editnek (Szentes) Miléna, Varga Krisztián és Szin Edinának (Csongrád) Ákos, Kovács Krisztián és Csatlós Elvira Veronikának (Csongrád) Barbara nevű gyermeke.
Házasságot kötött: Keresztes-Nagy Ádám és Lajos Nikolett (Szentes). Varga András és Fekete Olga (Debrecen). Nagypál József és Horváth Anna Anita (Szentes). Durunyik Tamás (Algyő) és Sebők Nikolett (Szentes). Máté Mihály (Székkutas) és Gődér Katinka (Szentes). Szoboszlai – Szabó Péter Pál (Eperjes) és Váczi Zsuzsanna (Szentes).
Elhunyt: Gyári Jánosné, Horváth Magdolna Rózsa, Fejesné Vígh Rozália, Szombathelyi József Henrikné szentesi, Telek Istvánné és Bíró Mária csongrádi lakosok.

Született a 34. héten: Samu Csaba és Kovács Bernadettnek (Szentes) Jázmin, Török Krisztián és Lengyel Zsuzsannának (Szentes) Vivien és Noémi, Móra Tamás és Vadas Bernadettnek (Szentes) Melinda Vivien, Vincze László és Kelencés Eszternek (Szentes) Bence nevű gyermeke.
Házasságot kötött: Kovács Viktor István (Szentes) és Igric Dominika Éva (Somogytúr). Gajda Péter (Nagytőke) és Gyüre Hella (Bordány). Szederkényi Gábor Adrián (Szuhakálló) és Donka Ágnes (Szentes). Zelenka Dániel József és Kalamusz Szimonetta (Szentes). Halmos Csaba és Bella Noémi (Szentes). Ulbert Csaba és Szűcs Szabina (Szentes).
Elhunyt: Forrai Ferenc István, Faur István szentesi, Forgó János Pál, Szabó Imre csongrádi lakosok.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.