Kocsis Máté Gémes László mellett kampányolt

Szeptember 12-én Kocsis Máté, a FIDESZ-KDNP országgyűlési frakcióvezetője, egyben a 8. kerület, Józsefváros polgármestere látogatott el Szentesre, hogy segítse ismertségével, tapasztalataival Gémes László szentesi polgármester-jelölt kampányát.

Farkas Sándor agrárminiszter-helyettes a Kossuth téren, köszöntőként a sajtó képviselőinek elmondta, hogy egyszer, s mindenkorra olyan városvezetésre van szüksége Szentesnek, amely a város gazdasági és társadalmi fejlődését meg tudja alapozni.
– Szeretnénk elérni, hogy Szentes a középvárosok kategóriájában az elsők közé kerüljön. Ehhez megfelelő feltételeket kell biztosítani. A személyi feltételeknek tökéletesen megfelel Gémes László polgármesterjelölt, aki a mellette álló csapattal a város fejlődését ilyen irányba tudja fordítani.

Kocsis Máté frakcióvezetőről azt mondta: Kicsit hazai pályáról jött, hiszen nagyszülői ágon kötődik a megyéhez.

-Kocsis Máté mindehhez hozzátette: Az a feladatunk, hogy október 13-án a szentesiek olyan polgármestert válasszanak Gémes László személyében, aki a csapatával képes a sok éves lemaradást behozni Szentesen. Történelmi esély van most arra, hogy az országgyűlési képviselő és a polgármester kiváló összhangban tudjon együtt dolgozni. Eddig sok lehetőség mellett ment el a város. Aki azt szeretné, hogy a jövőben ne legyen így, a legjobb meggyőződése szerint Gémes polgármester-jelöltet kell támogatnia. Lehet, a szegváriak siratják, de Szentes csak nyerhet vele. Van közigazgatási tapasztalata, meg tud védeni egy pályázatot, tud hivatalt vezetni, begyakorló idő sem szükséges a számára. Adott a lehetőség, amivel élni kell, hiszen október 14-től megindulhat az érdemi munka a város felemelkedéséért. Mivel a városnak erős pozícióban lévő országgyűlési képviselője is van, ezért Gémes polgármester úrral bizakodóan tekinthetnek a jövőbe a szentesiek. Ehhez mindenkinek el kell mennie szavazni, még akkor is, ha Gémes Lászlót tekintik egyedüli esélyesnek. Ezt az esélyt győzelemre kell majd váltani! – mondta. Külön öröm számomra, hogy szülővárosomban indulhatok polgármesterjelöltként – mondta Gémes László.

Kocsis Máté beszéde.

– Megyei frakcióvezetőként tudom azt, ha a megyei frakció támogat egy települést, az mekkora előnyt jelent. Külön öröm számomra az is, hogy miniszterhelyettes úr személyében a Kormány támogatását is magunk mögött tudhatjuk. Szentes városnak ez a jövője! Annyit ígérhetek a szentesieknek, hogy ezzel a lendülettel, és egy szakértői csapattal fogom a várost irányítani. A korábbi fejlődést fel fogjuk gyorsítani és a szentesiek életkörülményeit a lehető legmagasabb szintre emeljük – ezen szavakkal biztatta a szentesieket a választási részvételre Gémes László polgármester-jelölt.

Kép és lejegyezte: Dömsödi Teréz

Gémes László a fejlődés mellett kampányol.
Lakossági fórumon az ifjúsági házban.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.