Derekegyházit a lecsóba, nyársra!

A Derekegyházi Húsvágó és Feldolgozó Üzem Zöldségpiac melletti mintaboltja felkészült a Lecsófesztiválon résztvevő főzőcsapatok kiszolgálására.
Szűcs Antal hentesmester, üzletvezető ajánlja a kiváló minőségű sózott és füstölt szalonnát a nyársra. Mindkettőből remekül lehet zsírt csurdítani. Nyársra kiváló a lecsókolbászuk is, bevagdosva, vöröshagymával megtűzdelve isteni. A szalonna, kolbász, párosítás is megbecsülendő fogás – mondja.
A másik fontos termékkör, ami már a lecsófőzéshez szükségeltetik. A hentesmester a sima füstölt szalonnát, vagy a füstölt kolozsvári szalonnát a hagyma pirításához ajánlja. A lecsóba ki-ki, vásárolhat náluk lecsókolbászt, füstölt csípős, csemege kolbászt vagy darált húst. A füstölt kolbászok mesterséges adalékanyagok hozzáadása nélkül készülnek. A szalonna érlelése, füstölése ugyancsak nagyapáink módszere szerint, hagyományos módon történik. A hentesmester felhívja a figyelmet az előrendelés lehetőségére, különösen, ha nagyobb mennyiségű húsárura van szükség.
Kiváló minőségű édes zsír kapható az üzletben, amelyet a bogrács kikenéséhez ajánl az üzletvezető.
A szentesi Zöldségpiac melletti mintabolt kínálata megtalálható Csongrádon is a Fő utca 20-24. szám alatt. A további mintaboltok: Kecskemét Piaccsarnok, Budai u. 2, Szeged, Mars tér Nagycsarnok, a buszpályaudvar mögött.
Kép és szöveg: dt. x.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.