Megújult a HUNOR COOP ZRt. Szegvári Coop Szupermarket

Megújult a HUNOR COOP ZRt. Szegvári Coop Szupermarket
A HUNOR COOP ZRt. 8 milliárdos kiskereskedelmi árbevételét 25 településen 34 Coop üzletében bonyolítja.


A HUNOR COOP hálózatának egyik meghatározó egysége a 43 éve épült szegvári élelmiszer áruház, mely 1995 évben az elsők között lett tagja a Coop Üzletláncnak. A több mint 4400 fős Szegvár nagyközségben a HUNOR COOP meghatározó kereskedelmi szereplő, az élelmiszerpiac több mint 60 %-át lefedi. 2.140 fő törzsvásárlónk van, mely a lakosság 48 %-a. A több mint 40 éve működő áruház megérett a felújításra, korszerűsítésre. 2018 évben a társaság két üzletével – a szegvári Coop ABC-vel, illetve annak ikertestvérével (a minden paraméterében megegyező szentesi Kertvárosi Coop ABC-vel) – jelentkezett egy országosan kiírt energetikai pályázatra. A beadott pályázatunk pozitív elbírálást kapott, mely szerint 100 millió Ft támogatásban részesítették a két beruházást, melyből 40 millió Ft vissza nem térítendő, 60 millió Ft pedig kedvező kamatozású támogatott hitel. A HUNOR COOP ZRt. eddigi működésében kiemelkedő az idei év, hisz hét hónapon belül mind a két áruház fejlesztését, korszerűsítését és modernizálását megvalósítja. A teljes beruházás közel 500 millió Ft-ba kerül, melynek az első szakasza a mai napon lezárul.

A kívül-belül megújult szegvári Coop Szupermarket újjászületett. A pályázati támogatás segítségével sikerült teljes egészében korszerűsíteni a fűtést, a világítás led-es technológiája a mai kor legfejlettebb megoldását adja, az áruház teljes szigetelése minimalizálja a fűtési költségeket. Az áruház tetejére felszerelt 35 kw-os napelem rendszer energiatermelésével még bevételt is hoz a társaságnak. A beruházás a környezetvédelem jegyében a jövőt is szolgálja.

Az összesen 700 m2-es alapterületű áruház eladóterét közel 20 %-kal növeltük, valamint a hűtött bútorok felületét megháromszoroztuk. A kor elvárásainak megfelelően az üzlet hűtött és hűtetlen berendezését teljes egészében lecseréltük. Az új burkolattal, álmennyezettel és egyedi világítás technikával ellátott szegvári Coop Szupermarket, kibővült választékkal, egyedi hangulatot sugárzó belső építészetével a XXI. század vásárlói igényeinek maximálisan megfelel. Szándékunk szerint még sok évtizedig a legmagasabb szinten szolgálja az itt élő lakosságot.

HUNOR COOP ZRT.
Fotók: Vidovics Ferenc

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.