Amikor a hűsölés hasznos is lehet – A HEUREKA előrelátó tippjei

A kedves vásárló, akár pontosan tudja, milyen táskát, pénztárcát vagy ajándéktárgyat szeretne vásárolni, akár csak elképzelései, gondolatai vannak, de nem biztos abban, hogy azok fognak találkozni a valósággal, jó döntés felkeresni a HEUREKA Bőrdíszmű Játék és Ajándék üzletet a Kereskedőház emeletén (Szentes, Kossuth u.15/a.)

A beszélgetős bolt kellemesen hűs, ahol le lehet ülni, lehet kérni egy pohár, frissítő hideg vizet, laptopon megmutatni, vagy hozott kép alapján megkeresni azt az árucikket, amelyről többet szeretne megtudni. Beszélgetni arról, hogy a bolt kiváló minőségű, valódi bőrből készült táskái, egyéb termékei hogyan szolgálják leginkább a saját, vagy a megajándékozandó személy igényeit. Mely termékek illenek igazán a személyiségünkhöz, vagy a megajándékozottéhoz.

Az üzlet színes, sokrétű kínálatában utazásokhoz kaphatók könnyű, praktikus bőröndök, kiegészítő kisebb táskák. A táskához bőrövek gazdag választékából lehet az éppen aktuális ruháinkat felfrissíteni. A férfiak számára is, hiszen ilyenkor nyáron kevesebb zsebbel rendelkeznek, bőséges a választék táskákból, pénztárcákból.
Hűsölni egy kicsit, nem csak kellemes, hasznos is lehet, hiszen a vásárlói előrelátás a biztos, jó döntés záloga. Megtalálni azt a terméket, amelyik a legjobban szolgál bennünket, amelyikkel feltétlenül örömet okozhatunk, bizony időt, odafigyelést, okos kommunikációt is jelent. Szánjuk rá az időt! Megéri. S amíg az anyukák, nagyik ráérnek előkészíteni a legjobb választásukat, a gyermekek a játszósarok játékaival szintén okosan és kellemesen eltöltik az időt.

Termékeinkről a https://www.facebook.com/heurekaszentes/ oldalon folyamatosan frissülő információkat találnak.
Kellemes nyarat, vidám és felejthetetlen utazási élményeket kíván önnek is a HEUREKA! – dite – x.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.