Dancsó Erika és csapata a Budapesti Hair Show-n

Magyarország legnagyobb szakmai rendezvényén a Budapest Hair Show-n vehetett részt Dancsó Erika fodrászmester és csapata június 1-én. A rendezvénynek, amelynek a francia La French stílus, napjaink párizsi trendjének megismertetése, népszerűsítése volt a célja, a Várkert Bazár adott otthont.

Dancsó Erika érdeklődésünkre elmondta, hogy a rendezvényen 4 órás szemináriumot tartott, majd 600 fodrász előtt, este az 5 művészi bemutató egyikével ő és csapata állhatott színpadra. 10 modell közreműködésével a párizsi kollekciót az avant-garde különleges világára, valamint a klasszikus nagy épített kontyokra építkezve, mutatták be. Óriási megtiszteltetés számomra, hogy a L’Oréal bízott bennem, és ilyen sok remek fodrász kollégámnak mutathattam be a La French kollekciót, és az utóbbi másfél havi felkészülésünk eredményét. Ez a nap rendkívül pörgős volt, hiszen hajnali 4 órától, mondhatom, huszonnégy órán át toppon kellett lenni. Ezúton is megköszönöm a közös munkát Csaba Erika stylistnak, Radóczi Klaudiának, Csenki Szilviának, Dongó Adélnak, Szombati Szilviának és a Szalon teljes stábjának, hogy a felkészülésben és a megvalósításban ilyen eredményesen, a résztvevők megelégedését kiérdemelve, közreműködtek.

-Mit is jelent valójában az a trend, amelyre ez a rendezvény épült?

-Igazából az 1990-es évek divatos hajviseletét tették maivá a párizsi szakemberek. Sokkal lazább most ez a frizuradivat, mint akkoriban volt. Mégis a természetességre törekvés a jellemző, hiszen a belső és külső egyensúly megteremtése, a belső szépség kiemelése a valódi cél a hölgyeknél.

A közeljövőre mi-minden szerepel a szakmai terveid között?

-Folyamatosan tartok képzéseket a L’Oréal akadémia keretében Budapesten, de a nyár folyamán két táborunk is lesz a szakma számára, az egyik a fővárosban, míg a másik Szentesen az Open Hotelben. Folytatódnak a „Szeresd magad” közösség foglalkozásai, és munkatársaink folyamatos képzésével azt a célt szolgáljuk, hogy minél több boldog, elégedett ember sétáljon Szentes és Magyarország utcáin.

-dite –

Megjelent a http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=41991 online lapszámunk 1. oldalán.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.