Egyre bővülő márkakínálat a Domján Optikában

A Domján Optika 2018 májusában nyitotta meg exkluzív üzletét a belváros szívében. Már az induláskor magasan képzett szakemberekkel és egyedülállóan felszerelt rendelővel büszkélkedhettünk. Pákozdi Csilla diplomás optometrista és kontaktológus mellett 2019 márciustól Dr. Prikidánovics Krisztina szemész orvos és Dr. Kőszegi István szemész főorvos nyitotta meg magánrendelését sokak megelégedésére, így a szemüveg felírás, látásvizsgálat, és kontaktlencse illesztés mellett gyermekek szemvizsgálata, munkaalkalmassági vizsgálat, diabeteses szűrés-gondozás, glaucoma szűrés-gondozás, gyógyszeres kezelés, könnyszervek vizsgálata, szemnyomás mérés, szürkehályog szűrés-menedzselés, macula degeneratio kezelés is elérhetőek portfóliónkban. Az orvosi rendelő mellett maga az üzlet is magasan felszerelt, távbecsiszoló egységekkel, visioffice mérőberendezéssel rendelkezik. Rendkívül széles márkakínálatunkból a legkedvezőbb keretektől a legexkluzívabb márkákig mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő darabot. Szemüveglencse kínálatunk a régióban a legszélesebb választékot nyújtja, megtalálható a Zeiss, Synchrony, Essilor, Hoya, illetve egyedülállóan a Seiko márka.

Márkáink igen széles választéka idén még tovább bővült, olyan világmárkákkal mint a Nina Ricci, Roberto Cavalli, Swarovski, Givenchy, Max Mara, Liu Jo, Guy Laroche, Öga és a Vogue. Akik esetleg nem ismernék a fenti márkákat, ime egy kis ismertető:
Roberto Cavalli: Roberto Cavalli 1972-ben mutatta be első kollekcióját, és a kezdetektől formabontó tervezőnek számított a divatvilágban. Makacssága miatt sosem hódolt be az aktuális irányzatoknak, farmer és bőr kollekcióival vált ismertté. Határozott vonalai, állatmintái máig képviseltetik magukat modelljeiben, gondoljunk csak a zebra és kígyómintákra, amelyek leginkább jellemzőek Roberto Cavalli világára.
Szemüvegeivel, napszemüvegeivel is stílust teremt. Rendkívül exkluzív kollekcióival mindenekelőtt azokat a hölgyeket szólítja meg, akik a világ nagyvárosaiban érzik otthon magukat, lendületesek, feltűnőek, hisz a szemüveg ma már ugyanúgy divatkiegészítő, mint egy óra, ékszer vagy táska. A Cavalli az igazán látványos kereteket helyezi előtérbe és itt nem csak a terhelhetőségről van szó, hanem az anyag és a design láthatóságáról is. A keretekben ma igen gyakran megjelenő macskaszem forma csábító és titokzatos pillantást kölcsönöz minden esetben viselőjére vonva a figyelmet. A fém keretek is rendkívül látványos vonaljátékkal kápráztatják el a márka szerelmeseit. Erő és elegancia, merészség és extravagancia. Ez a Roberto Cavalli.

Swarovski: Télen havas hegycsúcsok, nyáron pedig zöld lejtők. Sítúrák, hideg, hó, havasi gyopár. Nagyjából ennyit tudunk erről a hegységről, esetleg még beugranak elsőre bizonyos képek, szavak. Egy valami azonban nem biztos, ismert tény: igen sok köze van az Alpoknak a szemüvegekhez. Ausztria egyik meghatározó terméke a Swarovski kristály, illetve egészen pontosan egy igazi osztrák brand. A kristályokat az Alpokban bányásszák, illetve ott található a Swarovski üzem is, ahol értő műgonddal csiszolják a kristályokat a megfelelő alakra-méretre. Majd ezután ezek a kristályok elfoglalják helyüket egy dohányzóasztalon, gyűrűben, esküvői ruhán, vagy szemüvegben-napszemüvegben. A Swarovski cég Daniel Swarovski öröksége, ő volt az, aki szerette volna elterjeszteni az ékszerviselést a kevésbé gazdagok körében. Ennek érdekében nem drágaköveket helyezett el az ékszerekbe, hanem csiszolt hegyikristályokat. Ma a cég számtalan termékhez adja munkájának gyümölcsét, többnyire a divat területén találkozhatunk a cég nevével, de meglepő módon az autópályák mentén is jelen lehetnek, bár erről nem derül ki semmi utazásunk során: a sáv elválasztók fényvisszaverő felületeit is a Swarovski cég fejlesztette ki, így a fehér csíkok jól láthatóak éjszaka. Üzletünkben a Swarovski szemüvegkeretek és napszemüvegek várják új gazdájukat, így Önnek olyan divatos és elegáns szemüvegkerete lehet, amely nem hivalkodó, nincsenek rajta hatalmas logók, díszítések. Viszont megcsillan, amikor meg kell csillannia.


Givenchy: elegancia, francia sikk és mágikus vonzerő. Talán ezekkel a jelzőkkel lehet a legjobban leírni a GIVENCHY, a vezető párizsi divatház, luxus szemüveg-kollekciójának jellemzőit. A márka által képviselt egyedi stílusjegyek minden esetben a lenyűgöző szépséget testesítik meg, mint például a pókhálószerű csipke, a férfiak öltönyén található, kézzel kötött hajtóka vagy épp a napszemüvegek és szemüvegkeretek csillogása. A GIVENCHY divatház sem csak ruhákat tervez a hölgyek és urak számára, hanem egyéb más kiegészítőket is, amiket mintegy 60 országban árusítanak. A GIVENCHY emblémája, ami a francia elegancia egyik szimbóluma, a világ minden táján forgalmazott parfümökön és kozmetikai cikkeken is megtalálható. Hubert de Givenchy olasz származású, gazdag arisztokrata családban született, és már tízévesen elhatározta, hogy a divat világában szeretne dolgozni. 1952-ben alapította cégét, és ugyanúgy, mint Christian Dior, óriási sikerrel robbant be. 2002-ben készült el a GIVENCHY első szemüveg kollekciója. Határozott vonalak, kidolgozottság, hullámzás, játékosság, cicafül, ez a 2019-es Givenchy.

Max Mara szemüvegkeretek: 1951-ben, a frissen végzett jogász, Achille Maramotti úgy döntött, megveti lábát a divatszakmában. Kezdő vállalkozását üknagymamája után nevezte el, akit Marina Rinaldi-nek hívtak, és a 19. század végén egy luxus-divatházat üzemeltetett Reggio-Emilia szívében. Célkitűzése az volt, hogy hölgyek számára gyártson kitűnő minőségű divattermékeket. A Max-Mara központja jelenleg is Reggio-Emilia-ban található, és a korai víziót valósítják meg: kitűnő minőségű divattermékek nők számára. A Max Mara márkát nevezhetjük az olasz divat képviselőjének. Azoknak ajánljuk, akik igazán kifinomult és elegáns szemüveget szeretnének. A Max Mara szemüveg kollekcióiban ugyanis egyszerre van jelen a modern és a klasszikus stílus, kiváló minőségű alapanyagok és trendi design kíséretében. A Max Mara szemüvegkeret kifejezi mindazt, ami a mai Nőket jellemzi: időtlen eleganciát, finom nőiességet. Formák tekintetében is nagy a választék, hisz választhatunk a szögletes-, kerek-, cicaszem-, vagy a márkára oly jellemző pillangó design-ok közül.


Vogue: Divat és luxus megfizethető áron. A Vogue szemüveg és napszemüveg kollekciók 1973 óta állnak a népszerűségi listák élén. A mindenkori aktuális divatnak megfelelően készülnek, az örökös megújulás és frissesség hatja át minden egyes darabjukat.
1990-ben az olasz Luxottica felvásárolta a Vogue szemüveg brand-et, de megőrizték mindazon utánozhatatlan stílusjegyeket, amelyek a márkát oly közkedvelté tették az azt megelőző közel húsz évben. Egy Vogue szemüvegkeret biztosítja azt, hogy ne csupán öltözékünkkel, de szemüvegünkkel is kifejezhessük stílusunk és egyéniségünk, hiszen a rendkívül gazdag kínálat éppolyan színes és lenyűgöző, mint a Nő maga. Változatos árnyalatok, minták és formák teszik izgalmassá a márkát és garantálják, hogy minden generáció megtalálja a szívéhez legközelebb álló darabot.

A divat szerelmesei egészen biztosan a Vogue szemüveg mellett teszik le a voksukat, függetlenül attól, hogy a klasszikus, vagy az extravagánsabb stílust kedvelik. Egy Vogue szemüvegkeret női divatlapok hasábjain is bármikor megállja a helyét és Hollywood-i hírességek sora is mellette dönt, ha szemüvegkeretekről vagy napszemüvegekről van szó.

Megjelent a http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=41991 online lapszámunk 4.h oldalán.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.