Ma már bárhova ültethetünk növényt – Egynyári akció és újfajta edények az ültetéshez a Szentesi Díszfaiskolában

Fagyálló növényedények gazdag méret- és formaválasztéka érkezett a Szentesi Díszfaiskolába. A földszínekben megjelenő, rusztikus külsejű edények szépségét az egyszerű vonalvezetésük, valamint természetes anyaguk adja, eme tulajdonságaik a bennük pompázó növények szépségét még jobban kiemelik. Alkalmasak arra, hogy évekig a kertben vagy teraszon örökzöldek, virágzó cserjék vagy évelővirág kompozíciók ékeskedjenek bennük, ám folyton virágzó egynyáriakkal is beültethetjük őket.

A Szentesi Díszfaiskolában szép, finom kidolgozású kerámia edényekből is lehet válogatni. Gazdag szín- és formaválaszték jellemzi őket.
Izgalmas felfedezés egy-egy szép növény együtteshez megtalálni a megfelelő, leginkább hozzá illő edényt.

Nem kétséges, a képeken is látható termékekkel másoknak is örömet szerezhetünk. Ám ha az ajándékozás felelősségét nem szívesen vállaljuk, vásárlási utalvánnyal segíthetjük elő a megajándékozott legjobb döntését.

S hogy igazán kedvet csináljunk a választáshoz, most a Szentesi Díszfaiskolában a készlet erejéig tartó kettőt fizet, hármat vihet, akció van minden egynyári növényre! (Szentes, Vásárhelyi út 146. www.szentesifaiskola.hu)  

Tessék választani edényt is, növényt is! Helyet minden kertben lehet találni. Ezek az edények lehetővé teszik, hogy tényleg bárhová ültethessünk növényt és nagyon hosszú időn át tudjunk bennük gyönyörködni.

Fotók: Dömsödi Teréz

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.