Végre igazán itt a grillszezon!

Korábban már beharangoztuk, hogy a Derekegyházi Húsvágó és Feldolgozó Üzem mintaboltjai felkészültek a grillszezonra. Azután beállt az esős idő. Azonban akik emiatt elhalasztották a tervezett partit, vagy egyébként is a közeljövőben ünnepelnek szabadtéri, szúnyogriasztó füstös összejövetellel, számukra további jó hírrel szolgálunk.

Ismételten kapható a mintaboltokban a kellemes fűszerezésű grillkolbász, három különböző ízesítésben. Akik szeretik a csípőset, csípős paprikás, akik nem, a csemegét vagy a paprika nélkülit is választhatják. Ám a hűtőpultban ott a csevapcsicsa és a pljeskavica is, amelyek ínyenc módon egészítik ki a sültek vendégváró kínálatát.

Fontos, ha valaki 5 kg. feletti tételben szeretne vásárolni ezekből a finomságokból, 1 héttel korábban adja le megrendelését a kiválasztott mintaboltban!

A szentesi Zöldségpiac melletti mintabolt kínálata megtalálható Csongrádon is a Fő utca 20-24. szám alatt. A további mintaboltok: Kecskemét Piaccsarnok, Budai u. 2, Szeged, Mars tér Nagycsarnok, a buszpályaudvar mögött. 

Kép és szöveg: dt.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.