Ismét kamionos véradás!

Városunkba látogat a Magyar Vöröskereszt kamionja! Ismételten megrendezésre kerül a Kossuth téren, a Megyeháza Konferencia és Kulturális Központ előtti részen a kamionos véradás!

Az első és egyetlen! A Magyar Vöröskereszt véradó kamionja 2006-ban kezdte meg működését. Az ország első és egyben egyetlen véradó kamionja minden évben több ezer kilométert tesz meg és évente több ezer ember ad rajta vért. Véradó kamionunk légkondicionált, fűthető, orvosi szobával, négy vérvételi ággyal, adminisztrációs helyiséggel várja a véradókat. Tehát kitűnő választás, ha segíteni szeretnének! 

180 hektoliter vér
A véradókamion üzembe helyezése óta több mint 40 ezer ember nyújtotta itt segítő karját véradásra, ez azt jelenti, hogy 18 ezer liter vért gyűjtöttünk a kamion segítségével. Ezzel 120 ezer embernek segítettek véradóink. Köszönjük! Csatlakozzon Ön is a kamionon vért adók közösségébe!

Csongrád Megyei Dr. Bugyi István Kórház Vérellátó Osztálya és a Magyar Vöröskereszt Szentesi Területi Szervezete 2019. június 4-én /kedden/ 14:00 -18:00 – óráig véradást szervez.

Minden kedves véradót szeretettel várunk!

” Adj vért és ments meg három életet!”

Simon Alma
Magyar Vöröskereszt
Szentesi Területi Szervezete

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.