1 éves a családok optikája – Ünnepelt a Domján Optika

Május 11-én a Kossuth téren, családi rendezvényekkel ünnepelt az 1 éve megnyílt Domján Optika. A színpadon a 2019-es év legújabb szemüveg és napszemüveg modelljeiből láthatott a közönség bemutatót. A különleges minőségi márkák az üzletben megtekinthetők, megvásárolhatók.

Domján Ilona, az üzlet vezetője érdeklődésünkre elmondta, hogy vásárlóik bizalmát viszonozták a programokkal, hiszen ezen a napon ingyenes látásellenőrzésre lehetett jelentkezni és glaukoma szűrést is végeztek. Az UV védelem és egészségmegőrzés is fontos szerephez jutott a programok során.
Részesei lehettünk a rendezvényen annak, hogy családokat kreatív, sportos feladatok mozgatták meg. Ám műveltségi kvíz feladatlap is volt, s azokat a családok közösen töltötték ki, ám a nyereményekért a gyerekek örömmel forgatták meg a szerencsekereket.

Az ügyességi vetélkedőben a negyedik helyen végzett a Vérten család. Pusztainé Vérten Anita gyermekeivel és testvérével érkezett a rendezvényre. Elmondta, hogy nagyon jól érezték magukat a verseny közben, és a sok-sok értékes nyereménynek is nagyon örülnek. Azt mondta, a családi teszten bukták el a jobb helyezést. A gyerekek azonban hozzátették, nagyon élvezték a babzsák dobálást, a medicinlabda dobást, de a szlalomozást is. A strandlabda felfújásban nem voltak annyira gyorsak és a csoki felismerésben is rontottak. Nagyon ötletesnek tartották a feladatokat.

A vetélkedőben 3. helyen végzett a Lénárt család, 2. helyezést ért el a Juhász család, 1. helyezett lett a Tajnai család.

A kézműves foglalkozás jó néhány filléres ötletet megtanított a résztvevőknek, kóstolhattak vitaminokat és a kicsik örömmel vállalkoztak az arcfestésre is. A divatbemutatón túl moderntánc bemutatók is szórakoztatták a közönséget. Sok hasznos információt kaphattunk látásunk védelmében. A Domján Optika társadalmi szerepvállalása is jelentős. A térségi véradókat ebben az évben 6000 darab kuponnal támogatják nem kevesebb, mint 3 millió forint értékben.  

Kép és szöveg: Dömsödi Teréz

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.