Ismét kapható a derekegyházi lángolt kolbász a mintaboltokban! Nagypénteken, és 15-én hétfőn is nyitva tartanak

A Derekegyházi Húsvágó és Feldolgozó Üzem újra szállít a mintaboltjaiba lángolt kolbászt, amely húsvétra, a sonka és tojás mellé megfőzve finom és ízletes. A kellő puhaságú csemege kolbász  most baráti áron kapható Szentesen a Zöldségpiac melletti hús mintaboltban. Kérhető párban, de szálanként is. Kiválóan eltartható.

Praktikus kérdés: meddig kell főzni a lángolt kolbászt? Szűcs Antal üzletvezető tapasztalata szerint maximum 20 percig, annál tovább nem érdemes, mert kiszárad, rágós, kemény lesz. S még egy apróság! Így „nyersen” ezt a kolbászt nagyon nehéz felszeletelni, ha pl. bablevesbe, paprikás krumpliba szeretnénk használni. Húzzuk le a felszeletelni kívánt kolbászról a bőrt, és kb. 1 órára tegyük a mélyhűtőbe. Ennyi idő alatt megdermed annyira, hogy könnyű lesz szeletelni.

Felhívja a kedves Vásárlók figyelmét, hogy a mintaboltok április 15-én hétfőn, valamint Nagypénteken, április 19-én is nyitva tartanak! Ebből mi következik? Ahhoz, hogy húsvétkor finom sonkát egyenek, nagyon fontos, hogy előbb jöjjenek és vegyenek!

Mindezek az információk vonatkoznak a csongrádi mintaboltra is, amely Csongrádon a Fő utca 20-24. szám alatt szolgálja ki a vásárlókat. A további mintaboltok: Kecskemét Piaccsarnok, Budai u. 2, Szeged, Mars tér Nagycsarnok, a buszpályaudvar mögött.  

Kép és szöveg: DiTe. x.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.