Legyen a vásárlás élmény!

Lassan csak-csak kopogtat ablakunkon a jó idő a tavasz napsugaraival. Az évszakváltás mindig megújulást kínál és hozza magával a változás és változtatás lehetőségét.

A HEUREKA Bőrdíszmű-, Játék és Ajándék üzlet szlogenje: „HEUREKA, ahol értéket kap a pénzéért!” Az üzlet vezetője, Anna érdeklődésemre elmondta, hogy ebben az évben célja a személyes kommunikáció további erősítése az üzlet és a vásárlók között. Fontos változás, jelentette be, hogy a bolt keddenként ugyan zárva tart, azonban telefonon: 06 30 462-6277 vagy e-mailen: heurekaszentes@freemail.hu természetesen ezen a napon és bármelyik napon nyitva tartási időn kívül is, készséggel áll az érdeklődők, vásárlók rendelkezésére. Az üzlet Facebook oldalán https://www.facebook.com/heurekaszentes/, ahol a legfrissebb kínálatról értesülhetnek, ugyancsak örömmel veszi a kérdéseket.

-Kétségtelen, hogy ma már a tájékozódásban, információszerzésben és vásárlásban egyre nagyobb szerepet játszik az internet, azonban a hagyományos kiskereskedelemre véleményem szerint mindig szükség lesz. Fontos, hogy élmény legyen a vásárlás, az árut megnézegetni, kézbe venni, meggyőződni arról, hogy tényleg melyik az a termék, amelyikre szükségünk van, teljes biztonsággal csak így lehetséges. Igyekszem a hozzám érkező igényeket és a trendeket összehangolva, személyre szabni a legjobb választást, hogy a vásárló megelégedettségét szolgáljam. A praktikum, az elvárások és személyes ajánlatom szerencsés találkozását segítem elő nap, mint nap itt az üzletben, törekedve arra, hogy a megváltozott vásárlási szokásokhoz mindinkább alkalmazkodhassam.

A HEUREKA Bőrdíszmű-, Játék és Ajándék üzlet Szentesen a Kossuth utca 15/A. – Kereskedőház emelete – hétfőn, szerdától péntekig 10.00 és 17.30 óra között, szombaton 9.00-12.00 óráig tart nyitva. Ez idő alatt a 06 63/ 317-816-os telefonszámon is számít az üzlet tulajdonosa az érdeklődésükre. A leghatékonyabb mégis a személyes tájékozódás. Az igazán telitalálat termék hosszú évekre szóló örömteli használata érdekében sose sajnáljuk az időráfordítást. dite x

(Fotók: HEUREKA – Már a
csomagolás tanúskodik a megbízható minőségről.)

Megjelent a http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=41701 online lapszámunk 3. oldalán.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.