Ősi Magnézium Koncentrátum – Életmentő is lehet

Miből tudjuk észrevenni, ha magnéziumhiánnyal küzd a szervezetünk? Az egyik ilyen tünet az izomgörcsök gyakorisága, nőknél a fájdalmas menstruációs görcsök megjelenése. Az alvászavar, a szorongás, feszültségérzés, fáradékonyság ugyancsak erre utalhat. A gyermekek hiperaktivitása, nyugtalansága is lehet magnéziumhiány következménye. Ha szívritmuszavar vagy magas vérnyomás alacsony stressz tűrőképességgel társul, jó eséllyel van magnéziumhiányunk, ez esetben nagyon fontos a megfelelő magnéziumszint elérése és megtartása, életmentő lehet.


Alapvető jele az alacsony magnéziumszintnek a csontritkulás, hajhullás.
Az Ősi Magnézium Koncentrátumból 6-8 mg/testsúly kilogramm ajánlott naponta mindenkinek. Ez a koncentrátum azért is előnyös, mert a bőrbe masszírozva, nagyon gyorsan szívódik fel, s mivel helyreállítja a sejtes magnéziumszintet, természetes sejtvédő. Nyugtató, hangulatjavító, enyhíti a görcsöket, a fájdalmat. Szabályozza a hormonszintet, segíti az immunrendszert, a megfelelő izomműködést, az egészséges bőrszövet képződését szolgálja.
Az Ősi Magnézium Koncentrátumok, azt tartalmazó kozmetikumok, fürdősók, krém, testvaj megvásárolható a BOLT AZ EGÉSZSÉGHEZ ÜZLETBEN Szentesen, a Rákóczi Ferenc utca 12. szám alatt, ahol további szakszerű tanácsadással is szolgálunk a készítményekről.
Várom Önöket szeretettel. Jó egészséget kívánok.

Ötvösné Éva üzletvezető x.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.