Véget ért a bajnokság

Február 24-én, a 10. játéknapon a záró fordulót játszották egymással a Regionális teremlabdarúgó bajnokság „S”, „D” és „B” csoport csapatai. Így ezen a napon a Hungerit Kupák is gazdára találtak. Az „A” csoport végeredményét előző lapszámunkban értékeltük, lássuk hogyan teljesítettek a többiek:

A „B” csoportban résztvevő 8 csapat minden mérkőzést lejátszott. Az elsőséget sikerült a Mindszenti Fiúknak megtartaniuk, az a tény, hogy mindösszesen egyetlen vereséget szenvedtek el a bajnokság alatt, és ők kapták a legkevesebb gólt, elégségesnek bizonyult a kupa megszerzéséhez. A következő 4 csapat jelentős meglepetéseket tudott okozni egymás számára, ilyen a Tiszakürti KSE felzárkózása a 2. helyre. A rúgott és kapott gólok száma döntötte el a helyezéseket. Így lett 3. a Jó az X, 4. az S TEAM SE, 5. a Bella Bau II. legénysége. 6. helyen végzett a Legator, a 7-en a Jóbarátok, a 8. helyen pedig a Kutyaütők.
A csoport gólkirálya Csatlós Tamás lett. A legjobb kapusnak járó elismerést Lucza Ferenc érdemelte ki, mindketten a Mindszenti Fiúkat erősítették. A legtechnikásabb játékos István László, a Legator játékosa ebben a bajnokságban.

A „C” csoportban is 8 csapat küzdött egymással. Nagyon kiegyenlített teljesítményt nyújtottak, szintén a rúgott és kapott gólok száma befolyásolta a végeredményt. 1. a Mortez, 2. a Horváth Légtechnika, 3. a The Team csapata lett az idei bajnokságban. Őket követi a Fiorello a 4., az SZFC az 5., az Old Tigers a 6., a Kontaset Kft. csapata a 7., valamint a The Classic Team a 8. helyen.
A csoport gólkirálya Földesi Mihály, a The Team játékosa. A legjobb kapus idén Boda Péter lett a Horváth Légtechnikától. A legtechnikásabb játékos címmel pedig Borbás Tamás büszkélkedhet az SZFC-től.

A „D” csoportban a kiegyenlített küzdelmek mellett is magabiztos teljesítmények határozták meg a tabella alakulását. Az 1. helyen végzett a Derekegyház csapata, 7 mérkőzésükből 6 végződött győzelemmel, csak 5 gólt kaptak. 19 pont elég volt számukra a győzelemhez. A 2. lett az Eperjesi VK, ők 17 pontot gyűjtöttek. A dobogó 3. fokára állhatott a Fábiáni Elit Alakulat 16 pontot szerezve. A Heten, mint a gonoszok 4., a Hungerit csapata 5., a Hangyaboly(s) 6., a Hungerit I. a 7. és a Dream Eagle a 8. helyen végzett.
A csoport gólkirálya Kabai Illés az Eperjesi VK, a legjobb kapus Kovács Tamás a Derekegyház, míg a legtechnikásabb játékos Liszkai János az Eperjesi VK játékosa lett.

Az „S” csoportban 5 csapat mérte össze az erejét. A bajnokság során a teljesítmények végig kiegyenlítettek voltak, ugyanakkor a végeredményt is folyamatosan mutatták. Nem okozott tehát túl nagy meglepetést az Old Boys Center Söröző csapatának győzelme, akik 20 pontot gyűjtve szerezték meg az elsőséget. 2. lett a Foci 2000 17, 3. a Belvárosi Favágók 10 ponttal. A Loki teljesítménye most a 4. helyre volt elegendő, 5. lett a Fülig Jimmy Falatozó csapata.
A csoport rutinos játékosai közül Tóth Zoltán, az Old Boys Center Söröző játékosa lett a gólkirály, míg a legjobb kapust a Foci 2000 adta Petrovszky Pál személyében. A legtechnikásabb játékos az Old Boys Center Söröző képviseletében Koncz Zsolt lett.
V.V.

Megjelent a http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=41700 online lapszámunk 4. oldalán.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.