Fókuszban a siker – Kiemelt arany minősítést ért el a Piroska Tánccsoport

Januári első lapszámunkban adtunk hírt arról, hogy a szentesi Piroska Tánccsoport szépkorú tagjai részt vesznek a VIII. Országos Népek Tánca – Népek Zenéje minősítő versenyben.

Az első két fordulót, az októberi szegedi elődöntőt és a novemberi vásárhelyi középdöntőt sikeresen telesítve a február 22-24. között rendezendő döntőre készülnek. A rendelkezésükre álló 10 percben csacsacsát és rock and rollt táncolnak majd a zsűri és a közönség meggyőzésére.
A szegedi döntő első napján léptek színpadra, új fellépő ruhájuk, elegáns, kifinomult lépéseik azonnal lenyűgözte a közönséget. Ám a zsűri döntésére a rendezvény végéig, a különféle kategóriák versenyének befejezéséig várni kellett, s ezt az időt végig izgulták – említette érdeklődésemre Lakosné Piroska, a csoport vezetője, felkészítője.

  • Könny szökött a szemünkbe az örömtől, amikor meghallottuk: „Kiemelt Arany” minősítést kaptunk. Megérte a kemény munka, az utolsó napok feszült várakozása. Az utóbbi hetekben minden lehetőséget megragadtunk arra, hogy a táncosaink próbálni tudjanak. Beérett a munkánk gyümölcse. Nagyon boldogok vagyunk. Köszönöm a táncosaink családtagjainak a megértését, türelmét, segítőkészségét. Most együtt örülhetünk, hiszen városunk hírnevét is öregbíthettük – mondta meghatottan Lakosné Piroska.
    -dite-
    Fotó: Piroska Tánccsoport

A rovat támogatója:

Megjelent a http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=41700 online lapszámunk 1. oldalán.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.