Az idei HUNOR bálon is jutalmazták a termelést

Február 16-án immár 12. alkalommal rendezte meg a HUNOR COOP ZRt. a hagyományos bálját, amelyen idén is több mint 500 fő vett részt. A hangulatos este felejthetetlen élményt nyújtó fellépői voltak a Zenével a Rákos Gyermekekért Alapítvány tehetséges fiatal muzsikusai, majd a Black Five zenekar gondoskodott a talpalávalóról. Mivel a társaság dolgozóinak többsége hölgy, idén is szívesen mutatták meg egymásnak, ki mit süt odahaza a családnak, melyek az újabb kedvelt receptek. Így a vendégeket többféle sütemény költeménnyel kápráztatták el.

Az est fénypontját ezúttal is az elismerések átadása jelentette. Az egész évi szorgalmas, kitartó munka után jóleső érzés, ha az eredményességet mások is értékelik, a társaság vezetősége jutalmazza azt. Kiosztottak 6 Elismerő oklevelet, 20 Bronz oklevelet, 7 Ezüst oklevelet, 5 dolgozó pedig Arany oklevelet vehetett át Mészáros Zoltán vezérigazgatótól.

A 2018. év KÜLÖNDÍJAS boltja a szentesi Kiséri Coop ABC. KÜLÖNDÍJBAN részesült még és elnyerte „A bevetés bajnokai” megtisztelő címet a szentesi Mester Pékség Csapata. 2018. év LEGJOBB boltja pedig a mindszenti Coop ABC Csapata lett.

-dite – (Fotók: Vidovics F.)

Megjelent a http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=41700 online lapszámunk 4. oldalán.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.