Herbafulvo már Szentesen is

A szarvasi agrármérnök, Mester Károly a feltalálója és gyártója annak a kézműves, gyógynövény, fulvósav, természetes elektrolit, továbbá védett arginin és almapektin alapú étrendkiegészítő készítménynek, amelynek a HERBAFULVO nevet adta. Szentesen, a Bolt az Egészséghez Üzletben (Rákóczi u. 12.) a termék megvásárolható.

A feltaláló több évtizedes tapasztalata, éppen az állattenyésztő szakmája során tett megfigyelések mondatták ki az igazságot: napjaink táplálkozás kultúrája teljesen megváltozott. A változások mind az állati, mind az emberi szervezet számára komoly kihívásokkal járnak. A teremtett rend visszaállítására szolgáló HERBAFULVO öt modulja olyan kérdésekre igyekszik választ adni, amelyekről eddig talán tudomásunk sem volt. Pl. mi a fulvósav? A természetes folyóvíz, ami nem azonos a csapból folyó ivóvizünkkel. Mi a szerepe a szervezetünkben az argininnek? A szivárgó bélszindróma oka lehet az autoimmun betegségeknek? Amennyiben szeretnének sok hasznosat és érdekeset megtudni a termékről, a feltalálójáról, a Youtube csatornán Mester Károly előadását megtekinthetik, ahogy a termék gyártási folyamatába is betekintést nyerhetnek. https://www.youtube.com/watch?v=VYJtReKS7Us


Néhány gondolat a termék kedvező hatásairól: Nagyon fontos, nem stimulálja az immunrendszert! Kedvezően befolyásolja a kapilláris vérerek megnyílását, a vérkeringést, vérnyomást. Társ a gasztroenterális problémák csökkentésében. A szivárgó bélszindróma megszűntetésével enyhülnek az autoimmun betegségek tünetei. Gyógynövény összetétele garancia a máj és vese védelmére. A termék a cukorbetegek barátja is, hiszen kedvező hatása van az inzulin rezisztenciára.
Személyes kérdéseit az üzletben is felteheti, készséggel segítünk Önnek, hogy életminősége mindennapi javulásában a HERBAFULVO megfelelő társa lehessen.
Ötvösné Éva x.

Egy hozzászólás “Herbafulvo már Szentesen is” bejegyzésre

  1. Dömsödi Teréz:

    Megjelent a http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=41699 online lapszámunk 1. oldalán.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.