Zárszámadó közgyűlés

A Gerecz Elemér Sporthorgász Egyesület értesíti tagjait, hogy zárszámadó közgyűlésére január 27-én vasárnap 8.30 órától kerül sor a Művelődési és Ifjúsági Házban, amikor az egyesület vezetősége beszámol a 2018. évben végzett munkáról. A tagság elfogadja a gazdasági beszámolót, az idei pénzügyi tervet, a horgászmester, az ifjúsági felelősök, a versenyszakosztály, a fegyelmi és a felügyelő bizottságok beszámolóit. Megismerik a jelenlévők a 2020 évi jegyár tervezetet, valamint elmondhatják véleményüket, javaslataikat, feltehetik a vezetőség felé kérdéseiket.

Az elnökség tájékoztatja a tagságot, hogy 2019-ben csak a Magyar Horgászkártyát igénylők kaphatnak Állami Horgászjegyet, ami kötelező az engedélyváltáshoz. Az egyesület irodájában a kártya igényelhető, de önálló regisztráció is lehetséges a www.mohosz.hu oldalon. A 2019. évi engedélyek befizetése, átutalása előtt mindenki keresse fel az Ady Endre utcai iroda munkatársát, vagy kövesse a tájékoztatókat az egyesület hirdetőtábláján, az egyesület webes vagy Facebook felületén.
* * *
Az egyesület az idén is köszönettel fogadja a személyi jövedelemadó 1%-os felajánlásokat, az adószámuk, amelyre hivatkozni kell: 19984966-1-06.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.