Beszélgetős bolt leszünk továbbra is…

A Heureka Bőrdíszmű-, Játék és Ajándék Üzlet az értékek boltja. Jól tudják ezt mindazok, akik szívesen és rendszeresen betérnek a Kereskedőház (Kossuth utca 15/A.) emeletén található kedves, barátságos kis üzletbe.

Anna a tulajdonos azt mondja, amikor elhatározta, hogy megnyitja a Heurekát, mindenképpen a szépségre tudott gondolni.
– Igyekszem ma is minden termékből a legszebbet választani. Ahogy az évek teltek, családbaráttá is vált az üzletem, hiszen az egyik sarok a gyermekeké, akik boldogan játszanak itt, amíg a kísérő szülő, nagyszülő tájékozódik vagy vásárol. Ha zaj hallatszik a sarokból, azt jelenti, hogy a kicsi jól érzi magát. Úgy érzem, és ez különösen nagy öröm számomra, hogy mindig megtalálnak a kedves emberek – említi.
Magam is számos alkalommal tapasztalom, tényleg így van. Akár ajándéktárgy, akár játék, táska vagy pénztárca érdekli a kedves vásárlót, a megfelelő információ, tájékoztatás, néhány biztató jó szó biztos elhangzik megerősítésként Anna részéről.
Jól érzem, hogy a Heureka igazából beszélgetős bolt?
– Nagyon fontos számomra a vásárló elképzelése és az, hogy nem pusztán árut, értéket kívánok eladni a számára. Próbálok azzal is segíteni, hogy tematikusan azaz funkció szerint állítom össze az árukínálatot. A terméket úgy választom, hogy a vásárlóm életkora, életvitele szempontjából a legjobb döntést hozza meg, amikor kiválasztja azt. Én a jó gazda gondosságával igyekszem őt ebben segíteni.
– Mit üzennél a vásárlóknak az új év kezdetén? 
– Nagyon köszönöm, hogy időt és figyelmet szenteltek a közös munkánk során megjelent írásokra, a hozzájuk folyamatosan eljutó információkra. Mindenkinek, akinek segíthettem, köszönöm, hogy érdeklődésével megtisztelt, nagyon köszönöm a vásárlásaikat, a bizalmukat. Eredményekben gazdag Újévet kívánok Önöknek.

– dite – x.
Fotó: dt. Anna ezt a táskát választaná magának.)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.