B U É K !

Gyorsan eltelt a 2018. év, hozott jót is és rosszat is, gondolom mindenkinek. Nekem személy szerint több volt a negatív, de ez magánügy. Különben is hagyjuk a rosszat hátra és a jóra emlékezzünk.

Kezdjük bizalommal az évet, legyenek terveink, őrizzük meg az őszinte barátságokat, családi kapcsolatainkat. A szerencsét biztosíthatjuk, ha lencsét eszünk az újévben. Ezzel a lányok a szépségükért is sokat tesznek. Malacot is ildomos enni, mert túrja a szerencsét.

Újév, új élet halljuk az év elején gyakran. De mire is vonatkozik ez? Fogyókúra, egészséges életmód, spórolás stb… Meg kellene fogadni azt is, és betartani, hogy segítőkészek leszünk, őszinték, s nem képmutatóak, észrevesszük, ha valaki bajban van, s nem csak a saját érdekünket nézzük. Segítünk, ha tudunk, s megköszönjük, ha nekünk segítenek.

Kívánok minden olvasónak szeretetben, egészségben, eredményekben gazdag újévet. Tartsa meg a barátságokat, hozzon újakat, tartalmas beszélgetéseket. Erőt a kellemetlenségek elviseléséhez. Mindenkinek legyen a 2019. év olyan, amilyet szeretne, váljanak valóra a titkos vágyak!

füredi zsuzsa

 

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.