10 éves a szentesi légimentő-bázis – Emlékezés képekben és mozgással

A miskolci Magyarországi Légimentésért Alapítvány szerezésében január 6-án délelőtt a Dr. Papp László Városi Sportcsarnokban jótékonysági sporteseményre került sor.  A program apropóját az adta, hogy éppen január 5-én lett 10 éves a Szentesi Légimentő Bázis. A délelőtt folyamán a jelenlévők együtt tornázhattak Czakó Kádár Viktória edzővel, Czégel Erika Gymnastic Master Trainerrel, valamint Katona Renáta BodyArt trénerrel. A résztvevők az Egészségfejlesztési Iroda jóvoltából általános egészségügyi állapotfelmérésen is részt vehettek.

Január 5-én azonban a képeké volt a főszerep, a Tesco-ban rendezett kiállítás alkalmával. A pillanatképek nem csak a szentesi, több magyarországi légimentő-bázis életébe engedtek bepillantást. A megjelenteket köszöntötte Szirbik Imre polgármester, Kakas Béla, a Csongrád  Megyei Közgyűlés elnöke. Az elmúlt 10 év legjelentősebb történéseire Józsa József és Leskó István emlékezett.

Az alapítvány célja, hogy eszközöket szerezzen be a szentesi légimentő-bázis számára. Ezt a célt a továbbiakban is a Korona Takarék Takarékszövetkezetnél vezetett 54600140-14009291 számlaszámukra történő átutalással önkéntesen bárki segítheti. Minden segítőnek köszönet az adományokért!

Kép és szöveg: Dömsödi Teréz

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.