A városi újévi tűzijáték pillanatfelvételei

A január elsejei tűzijátékra idén is sokan voltak kíváncsiak városunk főterén. Ki-ki, dudálva, ki-ki, pezsgővel érkezett, családok, baráti társaságok még talpukban és szívükben érezték a tegnap éjszakai pezsgést. A Kossuth téren a találkozásokat örömteli üdvözlés kísérte, s persze hozzá a jókívánság: Boldog Új Évet!

A jókívánság Szentes Város Polgármestere, Szirbik Imre részéről sem maradt el. Köszöntőjében a polgármester úgy fogalmazott, hogy ez az időszak a visszatekintés ideje, amikor számot vetünk azzal, hogy az 1 évvel ezelőtti álmokból mit sikerült megvalósítani. Ám most van az újratervezés ideje is, hiszen vannak álmaink. Ahhoz, hogy az álmok ne ábrándozássá váljanak, józan ésszel, higgadt fejjel és lelkesedéssel esélyt kell teremteni, majd cselekedni. Rajtunk múlik – mondta, hogy erőinket a közös összefogásra, vagy elpazarolva azt, egymás ellenében használjuk. Összefogni, egymást segítve építkezni úgy lehet, ha példát mutatunk, hogyan kell saját tetteinkkel segítve húzni magunkkal a másikat.

Végezetül azt kívánta, hogy az álmok megvalósításához kinek-kinek legyen elég fantáziája, kínálkozzék több féle út a célhoz, legyen egészség, erő és türelem, legyenek kitartó, segítő őszinte jó barátok útközben.

Kép és szöveg: Dömsödi Teréz

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.