Dr. Mikecz Péter a Csongrád Megyei Kormányhivatal főigazgatója

A közigazgatásban és a versenyszférában egyaránt jártas szakember került a Csongrád Megyei Kormányhivatal vezetői közé: dr. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter dr. Juhász Tünde megyei kormánymegbízott javaslatára főigazgatóvá nevezte ki dr. Mikecz Pétert. A közel húsz éves munkatapasztalattal rendelkező új főigazgató 2018 decemberétől kezdte meg hivatalosan a munkát a kormánymegbízott általános helyetteseként.

Dr. Mikecz Péter jogászi diplomáját a Szegedi Tudományegyetemen szerezte 1999-ben. Közigazgatási területen először Hódmezővásárhelyen, a Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalában dolgozott, majd a felső szintű közigazgatásban tevékenykedett: 2010-től előbb a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumban a sajtó és kormányzati kommunikáció területén töltött be vezető pozíciókat, ezt követően a Miniszterelnökségen folytatódott szakmai pályája, ahol az igazgatási ügyekért, később a kiemelt ügyekért felelős helyettes államtitkárként felelt a rá bízott feladatokért.

2014-től négy éven át a versenyszférában dolgozott több, kiemelkedő jelentőségű cég stratégiai irányításában vehetett részt.

A Csongrád Megyei Kormányhivatalban 2014 szeptembere óta volt üres a főigazgatói állás – mostanáig.

Csongrád Megyei Kormányhivatal Sajtószolgálata

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.