Tarts velünk Szentesen is, hogy mások is túlélhessék!

A Dr. Papp László Városi Sportcsarnok támogatásával 2019. január 6-án jótékonysági sportrendezvényt szervezünk, melynek bevételét a Szentesi Légimentő Bázis részére, eszközök beszerzésére fordítjuk.

A sportrendezvényt megelőző napon, 2019. január 5-én is tartsatok velünk Szentesen! Az esemény linkje: https://www.facebook.com/events/561972934239762/
Mi már nagyon várjuk a két napot Szentesen, melyeket igyekszünk felejthetetlenné tenni.
Nagyszerű edzőkkel és programmal várunk benneteket 2019. január 6-án délelőtt a Városi Sportcsarnokban.
Nem lehet kihagyni:
Czakó Kádár Viktória edző, az EFI Szentes vezetője – aerobik edzését, Czégel Erika Gymstick Master Trainer – Gymstick edzését és Katona Renáta Central Trening – BodyArt edzését sem.
A részletes programokat, információkat az esemény beszélgetés rovatában folyamatosan megosztjuk veletek!

FONTOS!

A jótékonysági rendezvényre jegy vásárolható, melynek ára 2.000.- Ft/fő.
Belépőjegyek vásárlására lehetőség van a helyszínen és az alapítvány Korona Takarék Takarékszövetkezetnél vezetett 54600140-14009291 számlaszámára utalással. Továbbá lehetőség van ún. támogatói jegy vásárlására is, melynek mértékét a támogató határozza meg. Utalásnál kérjük a közleménybe írni, hogy Szentes Légimentő Bázis eszközbeszerzésére.
A részvevők létszámát nem maximalizáljuk.
Magyarországi Légimentésért Alapítvány
Korona Takarék Takarékszövetkezet
54600140-14009291
Értékmegőrzést a rendezvény rendezői nem vállalnak!
A rendezvény rendezői fenntartják a jogot, hogy a jótékonysági napról és a sportrendezvényen résztvevőkről fotót és filmet készítsenek, melyek a továbbiakban a rendezők tulajdonát képezik.
A készült fotókat és filmeket a rendezők szabadon felhasználhatják reklám és egyéb kommunikációs anyagaikban (pl. óriásplakát, szórólap), ezért a fotón szereplők ellenszolgáltatásra nem jogosultak.

-Szervezők-

Megjelent a http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=41631 online lapszámunk 4. oldalán.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.