„Utánozhatatlanok a francia nők…” Amikor az utazó fodrász táskát vásárol…

A Heureka Bőrdíszmű-, Játék és Ajándék Üzlet rovatának vendége ezúttal Tonomárné Dancsó Erika mesterfodrász, akiről köztudott, hogy mind fodrászként, mind magánemberként gyakran utazik. Ebben az értelemben az úti céljainak megfelelő holmikat visz magával.

– Utazásaidhoz mi alapján választod meg a táskákat és hányat szoktál magaddal vinni? – tudakoltuk elsőként.
– Igen a szakmámból adódóan rengeteg időt vagyok úton, és a családommal is imádunk kirándulni. Utazásaimhoz a kényelem és a biztonság alapján választom a táskáimat, bőröndjeimet. Repülőgépes útjaimon egy kisebb méretű bőrönd mindig kell. (Ollót, nyesőt nem lehet kézipoggyászban felvinni a gépre, ezért azt bőröndben a gép aljában szállíthatom.) Egy laptop táskában, biztonságban vannak az informatikai felszereléseim. Egy fekete női táskát, vagy hátizsákot is viszek még magammal az útra.

Erika jelenleg használt táskái.

– Visszatérő hely számodra Párizs. Vajon milyen az ottani táska divat? Mennyire áll közel hozzád?
– Imádom Párizst, imádom a francia stílust. Hajvágásban ezt képviselem itthon, ezért minden évben többször vagyok náluk. Mindig nagyon természetesek és csak egy kis rúzs, egy színes fölső, sál, kiegészítő, vagy egy feltűnőbb táska, amire a hangsúlyt helyezik a francia nők. Harmóniában vannak magukkal, sikkesek, nőiesek. Titkuk, pedig a természetesség. Rengeteg dologra tanítottak meg és ezért is imádom őket.
Táskáik megválasztására nagyon odafigyelnek, fontos számukra, hogy stílusban és színben passzoljon a viselt ruháikhoz. Próbálok tanulni tőlük, bár szerintem utánozhatatlanok.

Egy példa a francia hölgyek letisztult eleganciájára.

– Mely szempontok szerint és milyen gyakran vásárolsz magadnak táskát?
– Táskát a minőség és kényelem alapján választok. Nem vásárolok sűrűn, ezért szinte mindig a fekete táskánál maradok. Azt mindenhez lehet használni. Azért van egy kedvenc színes táskám is, amit nagyon szeretek:).

– Milyenek a táska viseleti szokások pl. Dubaiban? A Nyugat-Európai frizura divat elérhető az arab hölgyek számára?
– A csador miatt elég láthatatlanok, de az biztos, divatos ruhát viselnek alatta, sminkelnek és gyönyörű a hajuk is. Táskáik a szimbólumot jelentik, mint a férfiaknak egy márkás autó. Ott minden elérhető…

Erika – balról az ötödik – Dubaiban.

– Mit tanácsolnál a hölgyeknek: a frizura és a kiegészítők, köztük pl. a táska összhangja mikor árulkodik igazán a kiegyensúlyozottságról? Az egyedi is lehet harmonikus?
– Igen, rengeteg olyan vendégem van, akiket csodálok, mert fantasztikus összhang, harmónia jellemzi a megjelenésüket, melynek meghatározó része egy színben harmonizáló sál, ékszer, s természetesen a táska is:).
Sok országban jártam és tudatosan tanulmányozom, már lehet megszállottan is, az embereket. Sok helyen arra jöttem rá, hogy nincs semmi kiemelkedő a hölgyek szépségében, mégis sugárzóan gyönyörűek. Rájöttem, az, hogy éppen milyennek látjuk őket, a saját hibáinknak elfogadása, a harmónia és az adott pillanat megélése határozza meg.

A Heureka (Szentes, Kossuth u. 15/A) ajánlja Erika számára.

Szóval hölgyeim, amit tanácsolok az, hogy szeressétek magatokat, legyetek pozitívak és a kevesebb mindig több, még a táskánál is. Viszont, ha stílusod, vagy csak a hangulatod extrém, akkor mutasd meg egy táska és a kiegészítők által:).
– Kedves Erika! Köszönöm szépen a tanácsokat, s hogy erről az oldaladról is megismerhettünk!

Dömsödi Teréz 

A Heureka ajánlata Erika számára.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.