Régi új biobolt – A hónap terméke a Vasbor

A szentesi Bolt az Egészséghez biobolt immár két hónapja új helyen, megszépült, tágas környezetben fogadja régi és új vásárlóit. A Rákóczi Ferenc utcában, az árnyat adó fa hűvösében a „reformélelmiszer” tábla hívja fel a figyelmünket, s aztán az óriási kirakatból már pontosan látható a vásárlóbarát elrendezés, a gondosan szemügyre vehető sok-sok hasznos termék, a tágas eladótér.

Az üzletben kényelmesen le lehet ülni, akár útközben megpihenni, ismerkedni a termékekkel, az üzlet profiljához igazodó újságokat lapozgatni, prospektusokat nézegetni, beszélgetni, vagy elfogyasztani a búzafű levet, péksüteményt…
A megújulásban a harmónia teljes lett, a bolt kínálata sokkal jobban megmutatkozik, mindennek állandó a helye, pillanatok alatt megtaláljuk, amit keresünk.

A megújult üzlet e havi ajánlata a Vasbor. A tizenkét féle vörös gyümölcsből készült természetes, magas vas tartalma miatt a sejtek regenerálódását elősegítő ital minden korosztály számára rendkívül előnyös. Napi fogyasztásával természetes módon gondoskodhatunk a szív- és érrendszerünk védelméről, jó hatással van agyműködésünkre, nem beszélve arról, hogy a szervezetben rákmegelőző, méregtelenítő folyamatokat végez, mivel a sejtosztódást kedvezően befolyásolja. Egyben gondoskodik a szervezetünk öregedésének lassulásáról is.
Akár a hónap terméke keltette fel érdeklődését, akár a már megszokott, jól bevált egészséges élelmiszereket szeretné megvásárolni, vagy táplálék kiegészítőkhöz ragaszkodik, az új helyen a Bolt az Egészséghez biobolt a megszokott barátságos kiszolgálással, tanácsadással várja önt! Telefon: 0663 313-413, 0620 261 1538. Kép és szöveg: dt. x.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.