Együtt, szeretetben, elfogadással

Tizenharmadik alkalommal került sor a Gondozási Központ szervezésében a Szeretet mindent elfogad c. rendezvényre, amelynek ezúttal is a Dr. Papp László Sportcsarnok adott otthont.

A környező településeken élő és távolabbról érkező csoportokat, vendégeket Szirbik Imre polgármester köszöntötte, kiemelve azoknak a segítőknek a nélkülözhetetlen gondoskodását, amellyel hozzásegítik a fogyatékkal élőket a mindennapok, képességeikhez, igényeikhez, szükségleteikhez igazodó minőségi megéléséhez.

A vendéglátó és vendég csoportok kulturális műsorokkal, sok-sok zenével és tánccal lepték meg egymást. A jókedv pillanatok alatt betöltötte a termet. A rendezvény közreműködő támogatói pedig  játékos vetélkedővel, helyi képeslapküldéssel, kívánságműsorral szórakoztatták a szünetekben a résztvevőket.

Ez évben sem maradt el a csapatok sportvetélkedője. Nyolc csapat nevezett és vette ki részét az ügyességi játékokból. A csapatonkénti öt játékos időre szalagot kötött fel a bordásfalra, célba dobott mogyoróval, dobozból válogatott szét apró tárgyakat, vagy lépegetett papírlapok segítségével. A lufi és a kislabda is fontos szerephez jutott a játék során.

A sportos vetélkedőt ezúttal a Gesztenye Otthon Szentesi Otthonának csapata nyerte, második lett a Gesztenye Otthon Derekegyházi Otthona csapata, és a harmadik helyen az Értelmi Fogyatékosok Szentesi Klubja versenyzői végeztek.

Kép és szöveg: Dömsödi Teréz

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.