Csodálatos előadás az érzelmek kortalanságáról – Ullmann Mónika és Benedek Miklós Szentesen

Augusztus 8-án a Szentesi Nyári Szabadtéri Színházban látható Simon Stephens, Nagy-Britannia egyik legizgalmasabb kortárs alkotójának darabja, a Heisenberg Ullmann Mónika és Benedek Miklós előadásában.

Zsúfolt pályaudvaron egy nő megpillant egy idős férfit, és hirtelen ötlettől vezérelve a nyakába csókol. Alex, a hetvenes hentes és Georgie, a negyvenes pincérnő beszélgetni kezd. Lassan, minden logika és társadalmi konvenció ellenére rájönnek: nekik dolguk van egymással. A találkozás alapjaiban forgatja fel az életüket, és végül nagy utazásra is vállalkoznak, hogy utolérjék életük elmulasztott lehetőségeit.

Szórakoztató, elgondolkodtató és tartalmas előadás, amely kortól függetlenül megérint minden nézőt. Az előadás igazi jutalomjáték két nagyformátumú művésznek, Benedek Miklósnak és Ullmann Mónikának.

Simon Stephens 2007 óta ünnepelt drámaíró Nagy-Britanniában, az Egyesült Államokban és az egyik legtöbbet játszott angol nyelvű író Németországban. Két műve, a Harper Regan és a külföldön többszörösen díjazott, A kutya különös esete az éjszakában magyar színpadokon is bemutatkozott már.

Az előadás a januári premiere óta hatalmas sikerrel látható az országban több helyszínen és a nyár folyamán a Szentesi Szabadtéri Nyári Színház nézői is találkozhatnak Ullmann Mónikával és Benedek Miklóssal.

Balogh Máté

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.