Egy kreatív hölgy táska titkai- Alma és a földszínek

Simon Alma (44) néhány napja vette át a Magyar Vöröskereszt Területi vezetését Szentesen. Másodállásban magánvállalkozóként rendezvényszervező. Idén indította el ezt a tevékenységet is, joggal érzi úgy, hogy túl a negyedik X-en találja meg egyre jobban önmagát.

A pozitív életszemléletű, kreatív, mindig mosolygós Alma számára igen fontos a megjelenés, s ezzel együtt az, hogy jól érezze magát a napi, igen változatos feladatok forgatagában. Mennyiben segítik őt ebben a táskái? Nagyon is!
Első rendezvénye az SZVSZ Kft. „Bringázz Szentesen” pályázati projektjének lakossági szemléletformáló programja volt június 4-én. A „Bringára fel!” délelőttön résztvevő diákok számára reklámpólókat és más apró ajándéktárgyakat csináltathatott. Úgy is, mint programszervező, de úgy is, mint a Vöröskereszt helyi vezetője, jól szerepelt. Az általa szervezett programokat szívesen építi az egészségmegőrzésre, az egészséges életmódhoz kapcsolódó termékkóstolókra vagy választja a játékos és ügyességi vetélkedők, feladványok érdekes, gyermekeket megmozgató változatait. Persze örömmel vállal más jellegű céges és családi rendezvényeket is.
Sokrétű feladataihoz sokféle táskára van szüksége. El is hozta őket magával és egyenként mutatta meg. A legfrissebb darabok a Vöröskereszt színe miatt pirosak, de a krémszínű hátizsák és kistáska a legkedvesebb számára, amikor éppen nem dolgozik.
-Visszafogott vagyok a színeket illetően. Az alap a fehér és fekete, hiszen ez a két szín a kedvencem. Ám a bronzos arany alkalmi táskám, a szürke vagy krémszín, azaz a földszínek előnyösen egészítik ki a ruhatáram darabjait – említette, majd hozzátette:
-Mindig tudatosan vásárolok táskát, ahogy ruhákat is, vagy cipőt. Mindezek összhangja nagyon fontos a számomra. A divatot nem követem. Inkább az alapvető szempont az, hogy jól érezzem magam, kellemes viseletet nyújtsanak, állandóan számíthassak rájuk a magabiztosságot adó megjelenésemben. Így előbb-utóbb mindegyik táskához külön személyes emlékem kötődik, már csak ezért sem válok meg tőlük. Hiszen a ruha és a táska is öltöztet – mondta mosolyogva.
Kép és szöveg:
Dömsödi Teréz

A Heureka Alma számára, és a hasonló kvalitású hölgyeknek a következő táskákat ajánlja:

A rovat a HEUREKA Bőrdíszmű-, Játék és Ajándék Üzlet támogatásával készül. (Szentes, Kereskedőház emelete, Kossuth u. 15/A.)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.