Műszakiak Napja – Rajzpályázat eredményhirdetése

Kedves Gyerekek! Köszönjük szépen hogy ilyen sokan eljöttetek idén a Műszakiak Napján laktanyánkba! Örülünk, hogy élményeiteket gyönyörű rajzaitokon megörökítettétek és eljuttattátok hozzánk.

A „Műszaki Napon jártam” című rajzpályázatunkra számtalan szebbnél szebb alkotás érkezett, melyeket szakértő zsűri bírált el. Értékelésük alapján a legszebb Gazsi Janka alkotása, aki a Koszta József Általános Iskola tanulója, második legszebb Hékédi Jázmin rajza lett, aki a fábiánsebestyéni Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanulója, a harmadik helyen holtversenyben Reibl Dániel (Czabán Samu Általános Iskola, Nagyszénás) és Szappanos Kincső (Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola és Óvoda Szentes) osztoznak. Mivel nem csak rajzok érkeztek pályázatunkra, a zsűri különdíjat szavazott meg a Százszorszép Óvoda Pillangó csoportjának egy három dimenziós katona figura alkotásáért.

Mindenki nagyon ügyes volt! Köszönjük szépen a gyönyörű rajzokat! Várunk benneteket jövőre is a Damjanich Laktanyába a Műszakiak Napján!

Csordásné Nehéz Zsuzsanna szds. kommunikációs tiszt

 

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.