Kriszta a táskák szerelmese, s nem mellesleg, Swarovski gyűjtő

A HEUREKA Bőrdíszmű-, Játék és Ajándék Üzlet által támogatott sorozatunk következő vendége Pető Lászlóné Kriszta (42), aki mindig csinos és elegáns, rendkívül szereti a szép dolgokat.

– Számodra milyen az ideális táska, milyen szempontok szerint választod ki az igazit?
– Tényleg „az igaziról” beszélhetünk, mert nagy szerelmeim a táskáim. Minden évszakban más-más táskát használok. Fontos szempont továbbá, hogy milyen alkalomra kell magammal vinni. A mindennapokra a nagyobb, több holmi számára alkalmas táskát választom, alkalmiként pedig olyan kisebbet, amely minden szempontból megfelelő. Ilyenkor kevesebb dologra van szükségem. Ragaszkodom ahhoz, hogy jó minőségű anyagok alkossák, és nagyon szép legyen a külleme a táskáimnak.
– Ha most lennél ballagó, milyen ajándéknak örülnél szívesen?
– Egy biztos, táskát kapni nem szeretnék, de én sem ajándékozom soha táskát. A vásárlási utalványt részesíteném előnyben, amennyiben táskát vagy bőrövet szeretnék, inkább magam választom ki a legmegfelelőbbet. Bőrövet a ruhámhoz és az évszakhoz választok. A jó öv nagyon hasznos dolog ma, amikor a hölgyek számára is a csípőnadrág lett a divatos viselet.
– Jól ismered az üzlet ajándék kínálatát, azok közül mit ajándékoznál a legszívesebben?
– Mivel Swarovski gyűjtő vagyok, ajándékozni is szívesen szoktam ilyen ékszereket. A Swarovski ékszerek szeretetével több ismerősömet megfertőztem már. Való igaz azonban, hogy ékszert ajándékozni sem egyszerű. Nagyon jól kell ismerni a megajándékozott ízlését, stílusát, hogy örömet okozzak az ajándékkal. Megnyugtat, ha látom, hogy rendszeresen viseli az ajándékomat a megajándékozott.
– Kedves Kriszta! Köszönöm a beszélgetést és találkozzunk a Heurekában a Kereskedőház emeletén!
– Köszönöm én is, hogy rám gondoltál, s bízom benne, adtam hölgytársaimnak ötletet az ajándékozáshoz.
Kép és szöveg:
Dömsödi Teréz

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.