Elismerések a Vöröskereszt Világnapja alkalmából

Május 11-én a Hódmezővásárhelyi Polgármesteri Hivatalban rendezték meg a Vöröskereszt Világnapi ünnepséget, ez alkalommal, a hagyományoknak megfelelően, kitüntetések átadására is sor került.

Ebben az évben a Magyar Vöröskereszt Országos Vezetősége a „Vöröskeresztes Munkáért” kitüntetés Arany fokozatát adományozta Lencséné Szalontai Máriának (képen), Szentes Város Önkormányzata Szociálpolitikai irodavezetőjének. A Magyar Vöröskereszt Országos Vezetősége a „Vöröskeresztes Munkáért” kitüntetés Ezüst fokozatát ezúttal Csurgó Istvánné nyugdíja alapszervezeti elnöknek és Lipcsei Jánosnak Magyartési gátőrnek ítélte oda, önkéntes munkájuk elismeréseként. A Magyar Vöröskereszt Országos Vezetősége a „Vöröskeresztes Munkáért” kitüntetés Bronz fokozatával Juhász Éva Judit  tevékenységét ismerte el, aki a mindszenti alapszervezet titkára. Átadták továbbá a Magyar Vöröskereszt Országos Vezetősége „Vöröskeresztes Tevékenységért Dicsérő Oklevél” elismeréseket, amelyet térségünkből Debreczeni Antal nyugdíjas önkéntes vehetett át.

A Magyar Vöröskereszt Ifjúsági Vöröskeresztes Munkáért Elismerő Oklevelet Török Mónika, a Boros Sámuel Szakközépiskola tanulója érdemelte ki.

A Magyar Vöröskereszt Országos Vezetősége minden évben az „Év Médiatámogatója” címen adományoz oklevelet, amellyel ezúttal a Kurca Televízió segítő támogatását köszönte meg.

 

 

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.