Tavaszi könyvajánló

Dan Brown, A Da Vinci-kód, minden idők egyik legolvasottabb könyvének a szerzője. Neki most jelent meg legújabb regénye, melynek címe: Eredet.

A kötet főhőse Robert Langdon, a szimbolika és a vallási ikonológia harvardi professzora a bilbaói Guggenheim Múzeumba érkezik, hogy részt vegyen egy felfedezés bemutatásán, amely ,,mindörökre megváltoztatja a tudományokat”. Az esemény házigazdája Langdon barátja és egykori tanítványa, Edmond Kirsch, akit káprázatos találmányai és merész előrejelzései az egész világon vitatott figurává tettek. A mai este sem kivétel: azt állítja, hogy egy megdöbbentő áttörést jelent be, amelynek messze ható következményei lesznek.
Ám Langdon és a több száz vendég legnagyobb döbbenetére, az esemény még azelőtt tragikus véget ér, hogy igazán elkezdődhetne. Langdon kétségbeesett menekülésre kényszerül a múzeum igazgatónőjével, Ambra Vidallal. Barcelonába szöknek, és veszélyes kutatásba kezdenek egy jelszó után, amely megnyitja Kirsch titkát.

A következő Major Eszter Tavaszi kaland című leporellója.
Major Eszter friss, vidám versei ezúttal a tavasz örömeit idézik fel. Az ébredező természet, a szabadidős programok és a tavaszi ünnepek hangulatát pedig Kecskés Anna grafikái keltik életre.
Lantos Eszter

Egy hozzászólás “Tavaszi könyvajánló” bejegyzésre

  1. Dömsödi Teréz:

    Megjelent a http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=41437 online lapszámunk 2. oldalán.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.