Újabb szelektív kuka osztás!

A Szentes Városellátó Nkft. március 20-án megkezdte a szelektív hulladékgyűjtéshez a sárga kukák kiosztását. Ezt a munkát alvállalkozóként kapták feladatul, említette érdeklődésünkre Kiss Ferenc csoportvezető. Ám különféle okok miatt még nem mindenki juthatott hozzá az új kukához, és közben a készlet is kimerült.

Az időközbeni készletpótlásnak köszönhetően újabb három napot határoztak meg a Városellátó szakemberei, amikor az itt megjelölt körzetben élő lakosság átveheti az új szelektív hulladékgyűjtő edényzetet. A helyszínek és időpontok:
*Németh László utca:  április 17-én
*Alkony u: április 18-án,
*Munkás u: április 19-én.
Azokon a területeken, ahol már megtörtént a sárga kukák kiosztása, újabb átvételi időpont meghatározása nem várható. A körzet szerint meghirdetett osztás után majd egy állandó helyről lehet az edényzetet felvenni. Ebben a formában várhatóan 1-2 év is lehet, amire a város minden területére egységessé válik a sárga kukás szelektív hulladékürítés, és arra mindenki rákapcsolódik.
A zsákos gyűjtés is még folyamatos. Szükség esetén több zsákot az ügyfélszolgálaton lehet kérni. A gyűjtő jármű a kitett zsákot elszállítja, de cserezsákot már nem oszt – kaptuk a tájékoztatást.
Ebben a hónapban a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés időpontjai: Keddi szemétszállítási nap: április 24. Szerdai szemétszállítási nap: április 25. Csütörtöki szemétszállítási nap: április 26. Pénteki szemétszállítási nap: április 27. Hétfői szemétszállítási nap: április 30.
Májusban a pénteki szemétszállítási napon 25-én, a hétfőin 28-án, 29-én kedden, 30-án szerdán és 31-én a csütörtöki körzetben ürítik a sárga kukákat.
D. T. (Fotó: www.beol.hu.)

Megjelent a http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=41437 online lapszámunk 1. oldalán.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.