Most megtakaríthat, ha a Heurekában vásárol! Mire költené, ami megmarad?

A költői kérdésre természetesen mindenki gyorsan választ tud adni. Ám lássuk, milyen meglepetéssel szolgál most Önöknek a Heureka Bőrdíszmű, Játék, Ajándék Üzlet? (Az itt látható táska megvásárlásakor most 2400 Ft-ot takaríthat meg.)

Egyes alapdarab bőrtáskák jelentős árengedménnyel kaphatók.
Az alapdarab bőrtáska kétféle lehet. A hétköznapi táska ideális méretben, zsebekkel szolgálja viselője kényelmét. Ezek a strapabíró táskák több színben, kiváló minőségben várnak arra, hogy a hölgyek, talán éppen az Ön kényelmét szolgálják.
Alkalmi alapdarab táskáik szép bőrből készültek, látványra, tapintásra kellemes érzést, örömet sugároznak, arany- és ezüstszínekben, elegáns megoldásokkal kaphatók.

A megtakarítás 5900 Ft.

A Heureka idén is várja régi és új vásárlói érdeklődését, a javaslataikat arra vonatkozóan, hogy mit látnának szívesen az üzlet polcain. Addig is látogassák rendszeresen Facebook oldalunkat, melynek címe: https://www.facebook.com/heurekaszentes/, köszönjük, ha követik megújuló tartalmainkat. Várjuk Önöket személyesen Szentesen a Kereskedőház emeletén (Kossuth utca 15/A.). Következzen néhány alapdarab, s a megtakarítás, ha most megtalálja nálunk álmai táskáját.
dt. x.

A megtakarítás 4000 Ft.

(A további lehetőségekről tájékozódjon üzletünkben vagy Facebook oldalunkon.)

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.