Szent-Györgyi díjas orvosunk lehet – Közönségszavazás február 19-től!

Idén 80 éve, hogy Magyarországon végzett kutatásai elismeréseként orvosi és fiziológiai Nobel-díjat kapott Szent-Györgyi Albert kutató, kiemelten a C-vitaminnal és fumársav katalizátorral végzett kutatómunkája elismeréseképpen.

Az évforduló alkalmából a „Goodwill Pharma az Egészségért Alapítvány” létrehozta a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat, amelyet minden évben olyan orvosoknak ítél oda, akiket a szakmai zsűri mellett a páciensek is javasoltak és szavazataikkal támogatnak.
Országosan két, a zsűri által adományozott szakmai díj, valamint 7, a közönségszavazatokkal megerősített Szent-Györgyi díj kerül átadásra április 26-án Budapesten.
A rangos díjra jelöltek között szentesi orvosra (orvosokra?) szavazhatunk február 19. és március 30. között. Kérjük ezért, hogy olvasóink folyamatosan kísérjék figyelemmel a http://szentgyorgyialbertorvosidij.hu honlapot, hogy a február 19-én megnyíló szavazás lehetőségével élni tudjanak.
Fontos, hogy egy e-mail címről a kiválasztott orvosra egyetlen szavazat lesz leadható az itt megjelölt honlapon keresztül: http://szentgyorgyialbertorvosidij.hu

Megjelent a http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=41408 online lapszámunk 1. oldalán.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.