Fenséges ünnepi kínálat a Brillir mintaboltokban – Roppanós “bécsit” szilveszterre!

A Brillir Kft. Derekegyházi Húsvágó és Feldolgozó Üzeme idén is friss ünnepi kínálatával látja el nap, mint nap a mintaboltokat. Szentesen, a Rákóczi Ferenc utcai piac mellett Szűcs Antal hentes mester barátságos, gondos kiszolgálással, hasznos tanácsokkal látja el a vásárlókat.

Elmondta, hogy a mintaboltok változatlan nyitva tartással várják a vásárlókat mind karácsony előtt, mind a két ünnep között. Ez azt jelenti, hogy 7.00 és 12.00 valamint 13.00 és 16.00 óra között vásárolhatják meg nála az ünnepi asztal étkeihez valókat. A további mintaboltok: Szentesen a Jókai utcai ABC-ben lévő, a Csongrád Fő utcai, a Kecskeméti Vásárcsarnokban és a Szeged Mars téri Vásárcsarnokban lévő, 1 órával tovább, 17.00 óráig tartanak nyitva. Szombaton és vasárnap –egységesen – 7.00 és 11.00 óra között szolgálják ki a vevőket.

Továbbra is kulcsszó az ELŐRENDELÉS, nagyobb tételű vásárlások esetén, ám nem csak most, az ünnepek előtt.

-Melyek ezen időszak slágertermékei?
-Sokan a vastagbeles fodros hurkára, míg mások a hagyományos vékonybeles hurkára esküsznek. Ilyenkor különösen keresett a csontnélküli karaj, a dagadó vagy a szűzpecsenye tölteni, sütésre a tarja. Örök sláger a marha-, vagy birkapörkölt, a hozzávalók folyamatosan kaphatók. Jó szívvel ajánlunk füstölt szalonnát tűzdelésre halételekhez, pulykához, ám a vadételekhez is kiváló.

-Látom, szépen csomagolt savanyúságok is kaphatók az üzletben…
-A csorvási savanyúságból 10 félét árusítunk. Bátran merem ajánlani az aprókáposztájukat és a káposztalevelet, kilós csomagokban kapható, s hozzá a füstölt tarját, kolozsvári szalonnát, csülköt is megvásárolhatják nálunk.

-Lesz-e újdonság a szilveszteri kínálatukban?
-Nagyon fontos, hogy SAJÁT GYÁRTÁSÚ JUHBELES roppanós BÉCSI VIRSLIvel szolgálunk szilveszterre. Akik jobban kedvelik, a debreceni páros kolbászt is választhatják. Vannak, akik inkább szilveszterre készítenek kocsonyát, füstölt húsokat is ajánlunk hozzá. Bőségesen lesz bőrös malac, sültnek, RENDELÉSRE malacot egészben is ajánlunk. Gondolunk természetesen mindazokra, akik a szilveszteri ünnepi asztalra disznótorost szeretnének, a hurka, kolbász mellé pecsenyét kínálunk, ám a hidegtálak alapanyagai közül is bőséggel válogathatnak mintaboltjainkban.

Beszélgetésünk közben egymásnak adják a vevők a kilincset. A törzsvásárlók baráti üdvözléssel „tündéri eladó”-ként tisztelik meg a hentes mestert. Szűcs Antalnak ezúttal is köszönjük a felvilágosítást!

-Minden kedves vásárlónknak, cégünk minden dolgozója nevében áldott karácsonyt, békés, boldog újesztendőt kívánok! Megköszönjük egész éves bizalmukat, jövőre is kiváló minőségű termékeinkkel szeretnénk arra rászolgálni!

-Köszönöm a beszélgetést!

Kép és szöveg: Dömsödi Teréz x.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.