Stílustippek 4. – Kiegészítők fontossága!

Mit értünk kiegészítő alatt, nos, klasszikus értelemben, az ékszer, táska. Én úgy gondolom és ezért sem volt szó az alap ruhatárnál róluk, hogy kiegészítő a táska, cipő, öv, sál, sapka/kalap és bármilyen hajdísz, kesztyű, óra, kulcstartó, szemüveg, ékszerek széles választéka, de akár a rúzs vagy a körömlakk is, az uraknál a nyakkendő, díszzsebkendő stb.

Ha az előző bejegyzés példájánál maradunk, de mondjuk, a színes felsőruházatot kihagynánk, és csak az alap téli ruhatárban gondolkodunk, tehát a semleges színekben (pl. minden fekete és fehér színű a ruhatárban), akkor érdemes ilyen színekben kiegészítőket is beszerezni, vagy színes kiegészítőkkel kiegészíteni. Tehát mindenképpen jó egy fekete, fehér vagy nude cipő, táska. De akár lehet piros cipő és táska, hozzá illő sállal, kesztyűvel, sapkával. Emellé lehet egy szép piros bőrszíjas óránk, egy piros keretű szemüvegünk, egy piros övünk, de akár egy szép ékszer szettünk is ilyen színben.
Maradhat a cipő semleges színű és csak a táska színes. Tévhit hogy a táskának és a cipő színének egyeznie kell. Vagy az ékszerek maradnak a visszafogott pl. ezüst kategóriában, de sál, sapka, kesztyű, cipő, táska színesek, vagy mintásak idén még mindig divat a kockás, viszont érdemes inkább sálban, sapkában, és egyéb kiegészítőkben gondolkodni, hiszen a kockás elég behatárolt dolog, nagy felületen nagyíthat is. Valamint a gyöngy mindig elegáns, nem kell feltétlen az igazgyöngyre gondolni, kaphatóak jó minőségű utánzatok.
Legközelebb a színek fontosságáról lesz szó!
Addig is, ha segíthetek Önnek, keressen bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén:
Óvári Gabriella szín- és stílustanácsadó
+36/70/426-5898
ovarigabi1985@gmail.com
www.facebook.com/ovarigabriella
https://hu.pinterest.com/szinessikkesstilusos

Megjelent a http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=41382 online lapszámunk 4. oldalán.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.