Játék a színekkel

Változunk. Az évek múlásával változik hozzáállásunk a divathoz is. A Heureka Bőrdíszmű- Játék és Ajándék Üzlet táska kínálata az évszakhoz igazodó újszerű formavilággal, divatszínekkel gazdagodott. Ilyenkor a jó választás alapja – mondta Anna, az üzlet tulajdonosa, hogy a vásárló milyen külső és belső tulajdonságai hangsúlyosak.

Más színű táskát illik ugyanis választani, ha a fekete kabátjához sötét, ill. egyszínű, és más színűt, ha élénk, tarka ruhát visel szívesebben. Fontos, hogy a külső megjelenés összhangba kerüljön a belső kisugárzással. Tehát amellett, hogy a táskát a hölgy mire szeretné használni, még az imént felsorolt szempontok is segítenek a bőséges választékból szűkítni a kört, és megtalálni az igazit. A szépség szűrőjén át ily módon lehet a látvány információkat átengedni – említette Anna.

A Kereskedőház emeletén található (Kossuth utca 15/A.) kis üzlet sajátságos előnye, ahogy minden más hasonló kis üzlet lehetősége is, a kommunikáció felértékelődése. Ahhoz, pl. hogy a vásárló színes egyénisége hangsúlyt kapjon, igazán jól érezze magát a választásával, szüksége van a megfelelő információkra, az odafigyelésre, törődésre. Szakszerű tanácsok segítségével eldöntheti a vásárló pl., hogy az Anekke táska család mely tagja született az ő számára, s ha már döntött, Anekke esernyőt, vagy sima egyszínűt válasszon inkább a táskájába.

Kép és szöveg: dt. x.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.