Az első mérkőzés után

November 16-án lejátszotta első mérkőzését szivacskézilabdás versenycsapatunk Mindszenten a Makói KC csapata ellen.

Az első mérkőzésen szereplő játékosok: Ágoston Linett, Ágoston Noémi, Asztalos Georgina, Bánfi Brenda, Barna Emese, Barna Eszter, Bereczki Tímea, Csöngető Hédi, Kapus Hanna, Kiss Nadin (a mérkőzésen nem játszott), Kiss Réka, Kovács Olívia, Molnár Cintia, Mónus Petra, Nagy Barbara, Nagy Jázmin, Szombathelyi Lorena (csapatkapitány), Virág Ramóna.

Az edzőmérkőzésen 17-en léptek pályára, 6 nagycsoportos óvodás és 11 alsó tagozatos iskolás korú játékosunk. A Mindszenti Sportcsarnokban lejátszott gyakorló mérkőzésen a legfontosabb a tapasztalatszerzés, a tét nélküli gyakorlás volt. Mindenki pályára tudott lépni, az egész csapat a tőle telhető legjobbját hozta. A korosztályos együttesre decemberben egy újabb edzőmérkőzés vár, ezúttal idegen környezetben. A két edzőmérkőzés után januártól már versenyek, megmérettetések várnak a lányokra.

A szeptember elején indult, a Mindszenti Sport Club keretein belül működő klubunk létszáma folyamatosan nő, egyre többen szeretik meg a mozgást, kapnak kedvet a kézilabdához. November második felében minden érintett óvodai csoportban és alsó tagozatos osztályban toborzó látogatáson jártam, ezzel is ösztönözve a gyerekeket arra, hogy érdemes hozzánk csatlakozni.

Mindszenti Mókusok Lány Kézilabdacsapat

www.mindszentimokusok.webnode.hu

Koczka Gergő
Szakosztályvezető, edző

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.