A novemberi gasztro piac

Piacunkkal védjük és segítjük a vidék gasztronómiai és kulturális értékeinek megóvását, ismételt felfedezését, segítjük a turizmus fejlődését.

30 kistermelőnk értékes, tápanyagban gazdag, hazai élelmiszereket kínál,  kézműveseink egyedi, kézműves termékekkel várják a Piac látogatóit.
Két izgalmas és egészséges, szezonális alapanyag, sütőtök és mák kerül a Látványkonyhánkban készülő palacsintába.
Már 10. éve segíti a minőségi magyar borkultúra meghonosítását a térségben a Gólyás Borház. Ez alkalomból a 2017. év legjobb új borait ajánlja a borrajongók figyelmébe. Most is lesz a magyar konyha ízeivel ebéd, művészeti kiállítás, varjúsimogató és kézműves program.

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.