“Mi is véradók leszünk!”

A Szegedi Regionális Vérellátó Központ és a Magyar Vöröskereszt Csongrád Megyei Szervezete „Vérvonal, amely megmutatja, hogy összetartozunk” címmel rajzpályázatot hirdet. A pályázat témája a véradóvá nevelés, vagyis „Mi is véradók leszünk!”

A pályamunkákat a diákok szabadon választott technikával, és maximum egynegyed ív méretben készíthetik el. A pályamunkákat szakmai zsűri bírálja el.
Beküldési határidő: november 15.
A pályamunkák leadhatók: a Szeged Plaza Vöröskeresztes Pontján és a területi irodákban Szentesen a Városháza épületében, Csongrádon a Polgármesteri Hivatalban.
A pályamunkák hátoldalán fel kell tűntetni a pályázat címét, a pályázó nevét, életkorát, az iskola (óvoda) és felkészítő nevét, a szülő elérhetőségét (email vagy telefonszám).
A díjazás korcsoportonként történik, a korcsoportok óvodás, általános iskola alsó tagozat, felső tagozat, középiskolás és felnőtt.
A pályamunkákból kiállítás nyílik november 27-én a Szegedi Regionális Vérellátó Központban. Az eredményhirdetésre is ekkor kerül sor.

Egy hozzászólás ““Mi is véradók leszünk!”” bejegyzésre

  1. Dömsödi Teréz:

    Megjelent a http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=41368 online lapszámunk 2. oldalán. A lap cikkei saját gépre mentést követően olvashatóak!

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.