Stílustippek 1. – Őszi időben rétegesen, de csinosan

A hűvös idő beálltával nem kell lemondanunk a csinos, színes és stílusos öltözködésről. Ugyan ilyenkor előtérbe kerülnek a sötétebb színek az üzletek kínálatában, viszont a barna, bézs, kheki, mustársárga és burgundi színektől óvnám azokat, akik nincsenek tisztában a színtípusokkal. Ugyanis Magyarországon még mindig a tél és nyár színtípusba tartozók képviselői vannak többen, akiknek a hideg színek állnak jól, viszont az előbb említett színek mind meleg tónusúak.

Ilyen szempontból a kék, azon belül is a sötétkék jó választás lehet hiszen jolly joker szín.
Nyilván, mint minden szezonnak, az őszi/téli időszaknak is megvannak a trendjei, trend színei, de aranyszabály, hogy ezekből csak azt építsük be a ruhatárunkba, ami önazonos velünk, és nem csak egy szezonra szól, hanem hosszútávon is kihasználható. A kollekciók jönnek-mennek, de a nagyobb városokban elérhető, illetve web shoppal rendelkező fast fashion üzleteknek mindig van basic kollekciójuk, amelyekben az alapszínek, formák megtalálhatóak. Tehát ha most kezdjük a ruhatár teljes felépítését a nulláról, akkor érdemes alapdarabokban gondolkodni, ha van alapruhatárunk, de szeretnénk csemegézni az őszi újdonságokból, megtehetjük, de mindig az életvitelünknek, korunknak, színtípusunknak, stb. megfelelő darabokat válasszuk. Gondoljuk végig minden vásárlás előtt, mire van szükségünk és az adott darabot mivel lehet hordani, variálni majd.
Legközelebb az alapruhatárról lesz szó.
Addig is, ha segíthetek, keressen bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén:

Óvári Gabriella
szín- és stílustanácsadó
+36/70/426-5898
ovarigabi1985@gmail.com
www.facebook.com/ovarigabriella

Kék az alapruhatárban.

2 hozzászólás “Stílustippek 1. – Őszi időben rétegesen, de csinosan” bejegyzésre

  1. Dömsödi Teréz:

    Megjelent a http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=41368 online lapszámunk 4. oldalán. Az újság cikkeit mentés után saját gépén tudja elolvasni. Köszönjük, ha figyelmet szentelt rá!

  2. Dömsödi Teréz:

    A következő rész elérhető : http://www.varosivisszhang.hu/?p=31413

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.