Vállalkozók napja a kamarában!

Idén először, hagyományteremtő céllal rendezi meg a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szolgáltató és Kereskedelmi Tagozata az Enterprise Europe Network szegedi irodájával együttműködve az I. Vállalkozók Napját, október 18-án szerdán Szegeden. A Legyen B-terv! elnevezésű egész napos rendezvény azt járja körbe, hogy miből lehet felismerni a helyzetet, amikor változtatni kell, és hogyan érdemes azt megtenni, valamint azt, hogy mi az alkalmazkodás leghatékonyabb módszere.

A napot főelőadóként Máté Krisztina nyitja. Az elismert televíziós műsorvezető az Első Millióm kezdeményezés nyomán készült, “Az első millióm története” című műsorának apropóján érkezik gazdasági önkormányzatunk székházába, ahol a műsorban látott beszélgetések során összegyűjtött tapasztalatait osztja meg a résztvevőkkel, interaktív formában.

Kísérőprogramként versenyre hívta a megye vendéglátó vállalkozásait is a kamara, hiszen ebben az évben először rendezik meg a Vállalkozók szendvicse elnevezésű versenyt, ahol a szakma díja mellett a közönség díjat is elnyerhetik az indulók. Ez utóbbiról az esemény résztvevői maguk szavazhatnak majd, no persze csak azután, hogy megkóstolták a finomságokat.

További részletek: http://csmkik.hu/hu/csmkik/rendezvenyek/i-vallalkozoi-nap-a-kamaraban-13134

M. J. 

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.