Könyvajánló

Paulo Coelho napjaink egyik legkedveltebb írója. Könyvei több mint 160 országban 81 nyelven jelentek meg, és több mint 215 millió példányban keltek el. Számos rangos nemzetközi elismerésben részesült. Íróként azzal büszkélkedhet, hogy ő az, akinek a legtöbb nyelvre fordították le a könyveit.

Paulo Coelho közelmúltban megjelent regényének címe: Az Ötödik Hegy.
Regényét olvasva az Ótestamentum és a 21. század találkozásának lehetünk tanúi: a bibliai Illés próféta útkeresése a ma esendő emberének állhatatos próbálkozásaira emlékeztet. A hit, a tudás, a szerelem és a sors kérdéskörét mesterien boncolgató író ezúttal is azt teszi, amihez a legjobban ért: elgondolkodtat és megríkat, tanít és mosolyt csal az arcunkra.
A másodikként ajánlott ifjúsági regényben, Megan Rix: Echo, gyere haza! című könyvében, egy kisfiú és egy kutya életre szóló barátságáról olvashatunk.
A 11 éves Jake új iskolába kerül, de nem szeret oda járni. Senki sem érti meg, milyen nehéz barátokat szereznie. „Bárcsak lenne egy kutyám! Nem számít, hogy kicsi vagy nagy, lehet bármilyen színű vagy fajtájú. „ Aztán találkozik Echóval, a kóbor kutyussal. Echóval az oldalán, Jake-nak megnő az önbizalma. De aztán valami szörnyűség történik, Jake és Echo elszakadnak egymástól. A bátor kiskutya vakmerő és veszélyes kalandok egész sorát éli át, miközben a hazafelé vezető utat keresi. Vajon sikerül Echónak visszatalálni Jake-hez? Mindezt megtudjuk a könyvből.

A következő könyv dr. Leo Galland – Jonathan Galland: Megoldás az allergiára című kötete.
Allergiajárvány terjed világszerte. Egymilliárdan szenvednek olyan allergiás megbetegedésekben, mint az asztma, a szénanátha, az ekcéma vagy a különböző ételallergiák.
„Ebben a rengeteg titkot feltáró könyvben dr. Galland túllép a hagyományos nyugati orvosláson, és olyan tudással ajándékozza meg olvasóit, amellyel visszafordíthatják az allergiájukat, és újra kicsattanó egészségnek örvendhetnek.”
A Megoldás az allergiára mélyrehatóan megvizsgálja, hogyan állíthatjuk helyre az immunegyensúlyunkat a táplálkozásunkon és az életmódunkon keresztül, hogy gyógyszerek nélkül fordíthassuk vissza gyötrő allergiáinkat. Könnyen követhető táplálkozási programot kínál, hogy újra a kezünkbe vehessük az irányítást. Végre egy tudományosan igazolt megközelítés az egyre terjedő allergiás megbetegedések problémájára.
Kellemes, olvasással eltöltött időtöltést kívánok!
Lantos Eszter

Egy hozzászólás “Könyvajánló” bejegyzésre

  1. Dömsödi Teréz:

    Megjelent a http://ekonyvtar.vksz.hu/?docId=41366 online lapszámunk 3. oldalán. Katt a linkre és mentés!

Itt lehet hozzászólni !

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.